Πως να πετύχεις το απόλυτο μακιγιάζ με glitter

Πως να πετύχεις το απόλυτο μακιγιάζ με glitter
Η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και 4 συμβουλές να την εφαρμόσεις σωστά!

Αυτή τη σεζόν ήρθε η ώρα να… λάμψεις. Μεταφορικά και κυρίως κυριολεκτικά! Γιατί με την τάση του glitter μακιγιάζ να ανθίζει στο έπακρο, τότε οι εμφανίσεις σου πρόκειται να γίνουν πραγματικά εντυπωσιακές. Και επειδή μου αρέσει να σε βλέπω να πειραματίζεσαι και επειδή αυτή η τάση έχει «χώρο» για πειραματισμό, θέλω να το κάνεις σωστά. Και για να το κάνεις σωστά, πρέπει να προσέξεις ένα-δυό πραγματάκια πριν εφαρμόσεις αυτή την… φαντασμαγορική τάση!
#1. Μην το παρακάνεις: Πολύ μεγάλη προσοχή στην ποσότητα του γκλίτερ που εφαρμόζεις. Σε όποιο σημείο και αν την εφαρμόζεις. Είτε είναι στα χείλη, τα μάτια, τα νύχια.

class-diva-glitter-make-up-tutorial-favim-com-2281050
#2. Επίλεξε ένα μόνο σημείο: Σε αντιστοιχία με το παραπάνω tip, είναι σημαντικό να προσέξεις όχι μόνο την ποσότητα του γκλίτερ που θα φορέσεις, αλλά και το σημείο. Όποιο και αν επιλέξεις φρόντισε να είναι ΜΟΝΟ αυτό που θα εφαρμόσεις το γκλίτερ. Παραπάνω από ένα σημείο και έχεις μετατρέψει το μακιγιάζ σου, σε αποκριάτικο…

brittany-glitter-look-1-steps
#3. Παίξε με τις διαφορετικές επιλογές: Έχοντας τα παραπάνω tips ήδη στο νου, τώρα ήρθε η ώρα του πειραματισμού, που λέγαμε προηγουμένως. Παίξε λοιπόν, με τις διαφορετικές επιλογές που θα εφαρμόσεις το γκλίτερ. Θα είναι σε μορφή σκιάς, σαν eyeliner, σαν κραγιόν, σαν λεπτομέρεια σε όλο σου το σώμα; Δοκίμασέ τα όλα (ένα την φορά) και βρες αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

glitter-cover
#4. Πρόσεξε πότε θα το φορέσεις: Αυτό το ιδιαίτερο μακιγιάζ δεν είναι για όλες τις ώρες. Φρόντισε λοιπόν να ταιριάζει με την εκάστοτε περίσταση. Για π.χ δεν γίνεται να εμφανιστείς σε κάποιο meeting της δουλειάς, φορώντας μια γκλίτερ σκιά ματιών! Περιόρισέ το για τις βραδινές ώρες…

eye-makeup-tutorial-look-glitter-gold-and-greens night-smoky-eye-makeup-tutorial 

1 2 3

πηγη κειμένουallyou.gr/

photo via pinterest

Close