8 πρωινά κόλπα _για να κάψεις _το λίπος_ στην κοιλιά_

Τα 8 πρωινά κόπλα που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος στην κοιλιά. Αυτά τα πρωινά κόλπα κάνουν πραγματικά θαύματα όσων αφορά το λίπος στην κοιλιά. Σίγουρα το λίπος στην κοιλιά δεν το ξεφορτωνόμαστε εύκολα. Αυτά τα πρωινά κόλπα λοιπόν, θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος στην κοιλιά και να δημιουργήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι.

Το λίπος στην κοιλιά βασανίζει πολλούς ανθρώπους και ειδικότερα τις γυναίκες. Το λίπος στην κοιλιά συσσωρεύεται εύκολα και καίγεται πολύ δύσκολα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κυρίως οι γυναίκες να παιδεύονται πολλά χρόνια με γυμναστική και δίαιτα για να το ξεφορτωθούν.

Δείτε ακόμα Ασκήσεις με μαξιλάρι :10 γυμναστικές ασκήσεις για να γίνεις φέτες στο σπίτι

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 8 κόλπα που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος στην κοιλιά, για να έχουν αποτέλεσμα πρέπει να συνοδεύονται και με μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Το λίπος στην κοιλιά δεν πρέπει να το κάψουμε τόσο για την εμφάνισή μας.

Άλλωστε κάθε γυναίκα και κάθε άνδρας είναι όμορφος ακριβώς γι’ αυτό που είναι. Δυστυχώς όμως το λίπος στην κοιλιά, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι η αιτία για πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Οπότε πρέπει να το ξεφορτωθούμε για το ευ ζην. Διαβάστε παρακάτω: 

8 πρωινά κόλπα για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά: Μην βιάζεστε

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς ξυπνάμε το πρωί και βιαζόμαστε να είμαστε γρήγορα στην δουλειά, στο σχολείο ή στην σχολή. Οι γιατροί όμως συμβουλεύουν πως όταν βιαζόμαστε δημιουργούμε άγχος στον εαυτό μας. Το άγχος αυξάνει την παραγωγή της κορτιζόλης και η κορτιζόλη αυξάνει το σωματικό μας βάρος.

Συγκεκριμένα η κορτιζόλη, αυξάνει το σωματικό μας βάρος γενικά και συσσωρεύει περισσότερο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Αν θέλετε λοιπόν  να κάψετε λίπος στην κοιλιά, θα πρέπει να προσέξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να εντάξετε την γυμναστική στη ζωή σας και να μην αγχώνεστε τόσο!

κάψιμο_λίπους_στην κοιλιά_

8 πρωινά κόλπα για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά: Κάντε λίγη γυμναστική το πρωί!

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η γυμναστική είναι το Α και το Ω για ένα όμορφο σώμα. Η πρωινή γυμναστική λοιπόν, σίγουρα θα σας γεμίσει ενέργεια, θα αυξήσει τις αντοχές σας και θα σας βοηθήσει να κάψετε πιο γρήγορα το λίπος στην κοιλιά.

κάψιμο λίπους_στην_κοιλιά_με_ γυμναστική _το πρωί_

8 πρωινά κόλπα για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά: Να τρώτε για πρωινό φυτικές ίνες και πρωτεΐνες

Οι μελετητές έχουν αποδείξει ότι οι φυτικές ίνες και οι πρωτεΐνες σε βοηθούν να κάψεις πιο εύκολα το λίπος στην κοιλιά. Φροντίστε να συμπεριλάβετε κρέας, ψάρι, αυγά και φασόλια στο πρωινό σας.

Επιπλέον, μια άλλη μελέτη έδειξε ότι η αύξηση της πρόσληψης ινών έχει επίσης θετική επίδραση στην καύση λίπους της κοιλιάς. Οι σπόροι λιναριού, το μπρόκολο, το αβοκάντο κ.λπ. – είναι μια εξαιρετική πηγή ινών για να τα συμπεριλάβετε στα γεύματά σας.

κάψιμο_λίπους_στην_κοιλιά_με _φυτικές_ ίνες _

8 πρωινά κόλπα για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά: Το πρωί να πίνετε νερό αντί για χυμό ή καφέ!

Οι περισσότεροι άνθρωποι πίνουν για το πρωί χυμό ή καφέ. Εκείνοι που ακολουθούν μία πιο υγιεινή διατροφή θεωρούν ότι ο χυμός το πρωί είναι η πιο υγιεινή επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους διατροφολόγους οι χυμοί περιέχουν φρουκτόζη.

Η μεγάλη κατανάλωση χυμών λοιπόν, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους. Οι διατροφολόγοι σας δίνουν χυμούς αλλά με συγκεκριμένα φρούτα και συγκεκριμένη ποσότητα αυτών των φρούτων. Η αλήθεια είναι, ότι το νερό σας βοηθάει να κάψετε λίπος όταν το πίνετε το πρωί.

Καταρχάς αν το πρώτο πράγμα που πίνετε το πρωί, είναι νερό, βοηθάτε τον οργανισμό σας να αποτοξινωθεί. Επίσης, βοηθάει να κάψετε λίπος και αποφεύγετε περιττές θερμίδες. Χυμούς να πίνετε μόνο φυσικούς και σε συγκεκριμένη ποσότητα.

κάψιμο_λίπους_στην_κοιλιά_

8 πρωινά κόλπα για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά: Να πίνετε το πρωί πράσινο τσάι!

Παρόλο που η έναρξη της ημέρας με ένα φλιτζάνι καφέ μοιάζει αναπόσπαστο μέρος μιας πρωινής ρουτίνας, η αντικατάστασή του με πράσινο τσάι μπορεί να είναι καλή ιδέα. Περιέχει καφεΐνη και αντιοξειδωτική επιγαλοκατεχίνη (EGCG). Η έρευνα δείχνει ότι το EGCG μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο στην απώλεια λίπους στην κοιλιά.

κάψιμο_λίπους_με πράσινο τσάι_

8 πρωινά κόλπα για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά: Συσκευάστε το κολατσιό σας

Πολλές φορές βιαζόμαστε το πρωί για την δουλειά και ξεχνάμε να πάρουμε το κολατσιό μας μαζί μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πεινάμε πολύ το μεσημέρι και να τρώμε μεγαλύτερες ποσότητες και πιο λαίμαργα. Αν όμως έχουμε το κολατσιό μας μαζί, ελέγχουμε περισσότερο τις ποσότητες φαγητού που καταναλώνουμε.

κάψιμο_λίπους_στην_κοιλιά_

8 πρωινά κόλπα για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά: Να κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες!

Μελέτες δείχνουν ότι η έλλειψη επαρκούς ύπνου οδηγεί σε αύξηση βάρους, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και το λίπος στη κοιλιά. Ο καλός ύπνος λοιπόν θα βοηθήσει όχι μόνο στην συγκέντρωση μας αλλά και στο κάψιμο του λίπους στην κοιλιά και όχι μόνο.

κάψιμο_λίπους_στην_κοιλιά_Καλος ύπνος_

8 πρωινά κόλπα για να κάψεις το λίπος στην κοιλιά: Περπατήστε ή κάντε ποδήλατο στον δρόμο για την δουλειά!

Το αυτοκίνητο είναι σίγουρα μία πολύ βολική ανθρώπινη εφεύρεση. Παρόλα αυτά, αν πηγαίνετε στην δουλειά με το ποδήλατο ή τα πόδια, θα κάνετε πρωινή γυμναστική. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάψετε το λίπος στην κοιλιά και γενικά να χάσετε κιλά.

κάψιμο_λίπους_στην_κοιλιά_

All photos via: brightside.me

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close