Πρόσθεσε αυτό στo σαμπουάν της και σταμάτησε την τριχόπτωση μια για πάντα!

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, τα αιθέρια έλαια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν πόσο ευεργετικές ιδιότητες έχουν αυτά τα φυσικά συστατικά. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν, διάφορα αιθέρια έλαια.

Τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων των μαλλιών, όπως είναι η πιτυρίδα και η τριχόπτωση.

Δείτε ακόμη: 7 αποτελεσματικές φυσικές συνταγές για την τριχόπτωση

Η τριχόπτωση είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα και για τους άνδρες αλλά και για τις γυναίκες. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι στα φαρμακεία μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την επίλυση αυτού του προβλήματος, τα περισσότερα από αυτά είναι αποτελεσματικά αλλά  είναι και πολύ ακριβά.

Η συνταγή αυτή είναι 100% αποτελεσματική και δεν προκαλεί καθόλου παρενέργειες.

Δείτε ακόμη: Καταπολέμησε την τριχόπτωση φυσικά!

Αν θέλετε λοιπόν να σταματήσετε την τριχόπτωση δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή η οποία είναι εντελώς φυσική και προσιτή για όλους. Η συνταγή αυτή είναι 100% αποτελεσματική και δεν προκαλεί καθόλου παρενέργειες.

Συστατικά:

  • 1 ουδέτερο σαμπουάν
  • 2 κάψουλες βιταμίνη Ε
  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου
  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

Παρασκευή: Σε ένα μπουκάλι σαμπουάν προσθέστε τα άλλα συστατικά και ανακινήστε καλά.

Χρήση: Εφαρμόστε αυτό το σαμπουάν πάνω στα μαλλιά σας και κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με νερό, όπως συνήθως.

Δείτε ακόμη: Προσθέστε αυτά τα 3 υλικά στο σαμπουάν σας και πείτε αντίο στην τριχόπτωση

Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν! Το μυστικό για τη καταπολέμηση της τριχόπτωσης δεν ήταν ποτέ ξανά πιο εύκολο!

Πηγή: faithpanda.com
Close