Αυτή είναι η super φυσική μάσκα ομορφιάς που προτιμούν οι celebrities!
Η Jessa Blades είναι μία από τις αγαπημένες facialists των stars και πρόσφατα αποκάλυψε στο style.com την αγαπημένη της φυσική συνταγή για τέλεια επιδερμίδα.
Θα διαθέσετε 30 λεπτά, όμως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει- θα σας φανεί χρήσιμη και το χειμώνα, για να απαλλάξετε την επιδερμίδα σας από την κούραση και τη θαμπάδα!
Θα χρειαστείτε:
1/2 κουτ. γλυκού μέλι
2 σταγόνες έλαιο τριαντάφυλλου
1/2 κουτ. γλυκού σησαμέλαιο (ή έλαιο καρύδας)
1 κουτ. γλυκού παγωμένο γάλα πλήρες
1 κουτ. γλυκού γιαούρτι
Βήμα 1ο: Ρίξτε τα 3 πρώτα συστατικά σε ένα μπολ, αναμείξτε τα και κάντε μασάζ σε καθαρή επιδερμίδα με τα δάχτυλά σας. Κάντε κυκλικές κινήσεις, με έμφαση στα μάγουλα, το μέτωπο, το πηγούνι και τους κροτάφους – αυτά είναι τα ενεργειακά σημεία στο πρόσωπό σας . Χαλαρώστε για 15 λεπτά, συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας και αφήστε στην άκρη το κινητό σας- ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.
Βήμα 2ο: Βρέξτε μια γάζα με το παγωμένο γάλα και περάστε με αυτή το πρόσωπό σας. Απλώστε το γιαούρτι και κάντε μασάζ για λίγα λεπτά. Χαλαρώστε ξανά, για άλλα 15λεπτά, και στη συνέχεια ξεβγάλετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Σκουπίστε ταμποναριστά και απλώστε ένα ενυδατικό προϊόν, για παράδειγμα ένα λάδι προσώπου και είστε έτοιμες! «Θα δείτε πιο μικρούς τους πόρους σας και θα νιώσετε αμέσως την επιδερμίδα σας σούπερ ενυδατωμένη, απαλή και αναζωογονημένη!» λέει η Jessa Blades.

Close