Οι τάσεις στα γυναικεία ρούχα για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021

Οι τάσεις στα γυναικεία ρούχα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Οι νέες τάσεις στην γυναικεία μόδα κυκλοφόρησαν και οι μεγάλοι οίκοι ομορφιάς προτείνουν ήδη τα πιο μοντέρνα outfits που μπορούμε να διαλέξουμε οι γυναίκες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021.

Οι νέες τάσεις καλύπτουν όλα τα γούστα. Στο παρακάτω άρθρο θα δεις outfits από παλιές εποχές. Ρούχα μοντέρνα και νεανικά με έντονα χρώματα. Ρούχα με δίχτυ κι άλλα extreme σχέδια αλλά και γυναικεία outfits που ξεχειλίζουν ρομαντισμό!

Δείτε ακόμα Comfort φορέματα: Ιδέες για άνετα φορέματα που είναι η απόλυτη τάση

Με λίγα λόγια οι επικρατέστερες τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 περιλαμβάνουν ρούχα που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, μπορείς να τα επιλέξεις σε όλες τις περιστάσεις και φυσικά δεν έχουν ηλικία. Διαβάστε παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια:

Οι τάσεις στα γυναικεία Ρούχα εμπνευσμένα από τα 80’s

Τα 80’s είναι μία αγαπημένη εποχή και για πολλές από εμάς, είναι μία εποχή γεμάτη αναμνήσεις. Αυτό φαίνεται πως το αφουγκράστηκαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας, και προτείνουν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 outfits πλήρως επηρεασμένα από τα 80’s.

Έντονα χρώματα και prints, σορτσάκια με ψηλό καβάλο και αξεσουάρ των 80’s θα φορεθούν πολύ φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

ρούχα_εμπνευσμένα_από_τα_80's_

Photo via: beautetinkyriaki.gr

Ανακυκλωμένα ρούχα

Η παρακάτω τάση με τα ανακυκλωμένα ρούχα δεν είναι μόνο μοντέρνα αλλά και οικολογική. Επίσης θα βολέψει πολύ τις γυναίκες που εξαιτίας των δύσκολων καιρών που ζούμε δεν έρχονται εύκολα οικονομικά. Δηλαδή σχεδόν όλες μας.

Η νέα τάση λοιπόν προτείνει να χρησιμοποιήσουμε ανακυκλωμένα ρούχα από δεύτερο χέρι. Μία τάση οικονομική, οικολογική που φυσικά ενισχύει και τις μικρές επιχειρήσεις. Εμείς εγκρίνουμε!

Ανακυκλωμένα ρούχα_

Photo via: beautetinkyriaki.gr

Ασπρόμαυρα outfits

Το ασπρόμαυρο είναι κλασικό και πάντα στην μόδα. Έτσι τα ασπρόμαυρα outfits θα είναι για άλλη μία χρονιά στις τάσεις κι εμείς φυσικά και εγκρίνουμε. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε μία πολύ ωραία εικόνα για τους τελευταίους μήνες της Άνοιξης ή και το Καλοκαίρι. Ένα μαύρο μοντέρνο t-shirt με γκλίτερ και μία λευκή φούστα.

ασπρόμαυρα_outfits_

Photo via: madamefigaro.gr

Επίσης την Άνοιξη μπορείς να επιλέξεις ένα μοντέρνο λευκό μπλουζάκι και να το συνδυάσεις με ένα μαύρο παντελόνι. Για την δουλειά, την τηλεδιάσκεψη, τον περίπατό σου ή και τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο. Ένα κλασικό outfit που ταιριάζει σε όλες μας.

ασπρόμαυρα_outfits_

Photo via: madamefigaro.gr

Μία πιο extreme πρόταση στην νέα τάση της Άνοιξης και του Καλοκαιριού σε φυσικά ασπρόμαυρες αποχρώσεις. Είναι μία υπέροχη πρόταση που αν την επιλέξεις σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

ασπρόμαυρα_outfits_

Photo via: madamefigaro.gr

Bold stripes

Οι έντονες γραμμές ή αλλιώς η τάση των bold stripes θα φορεθεί πολύ φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Οι γραμμές είτε είναι οριζόντιες, κάθετες ή ζιγκ ζαγκ θα φορεθούν πολύ φέτος κι εμείς φυσικά και εγκρίνουμε. Σικ και casual αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν.

bold stripes_outfits_

Photo via: madamefigaro.gr

Όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα ακόμη και στην πιο επίσημη εμφάνιση μπορείτε να διαλέξετε τις bold stripes. Αυτή η τάση έχουμε ένα προαίσθημα ότι ήρθε για να μείνει. Και σε αυτά δύσκολα πέφτουμε έξω.

bold stripes_outfits_

Photo via: madamefigaro.gr

Crisscross trend

Τα crisscross trend στην ουσία είναι outfits που δένουν μεταξύ τους με έναν πολύ μοντέρνο και ιδιαίτερο τρόπο. Είναι ιδανικά outfits για την Άνοιξη αλλά και το Καλοκαίρι. Μοντέρνα outfits που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και φυσικά αναδεικνύουν την γυναικεία σιλουέτα.

Crisscross_trend_στο_γυναικείο_ντύσιμο_

Photo via: madamefigaro.gr

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, το crisscross trend είναι ένα trend που θα φορεθεί πολύ φέτος. Μπορείς να το επιλέξεις σε μία επίσημη έξοδο ή στην δουλειά και μόνο θετικά σχόλια θα πάρεις. Εμείς την λατρέψαμε. Εσύ;

Crisscross_trend_στο_γυναικείο_ντύσιμο_

Photo via: madamefigaro.gr

Cut out trend

Το cut out trend είναι στην ουσία ρούχα που περίεργα κοψίματα. Η παρακάτω πρόταση είναι μία σικ πρόταση για τις επίσημες εμφανίσεις μας που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Το λευκό χρώμα θα τονίσει την μαυρισμένη μας επιδερμίδα το Καλοκαίρι.

cut_out_trend_στο_γυναικείο_ντύσιμο_

Photo via: madamefigaro.gr

Όμως στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε πως το συγκεκριμένο trend μπορεί να γίνει απόλυτα rock και extreme για τις γυναίκες που τους αρέσει να πειραματίζονται με το στιλ τους. Είναι ένα outfit που αξίζει να το δοκιμάσεις αν θέλεις να αλλάξεις λίγο την εμφάνιση και το στιλ σου.

cut_out_trend_στο_γυναικείο_ντύσιμο_

Photo via: madamefigaro.gr

Από την άλλη η παρακάτω εικόνα μας δείχνει ένα σύνολο που μπορούμε να το επιλέξουμε τόσο σε μία σικ και επίσημη εμφάνιση όσο και σε μία νεανική βόλτα. Τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις να το συνδυάσεις, μπορούν να αλλάξουν και το ύφος του. Σύνολο μπαλαντέρ που όλες μας χρειαζόμαστε.

cut_out_trend_στο_γυναικείο_ντύσιμο_

Photo via: madamefigaro.gr

Διαφάνειες στα ρούχα στις τάσεις στα γυναικεία outfits

Οι διαφάνειες στα ρούχα είναι μόδα από το 2020. Μπλούζες με διάφανα μανίκια ή και μπλούζες πλήρως διάφανες έχουν αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες. Μία σ3ξυ αλλά και διακριτική νότα στο ντύσιμό σου. Αυτή η τάση θα πάει ένα βήμα παραπέρα φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Οι διαφάνειες έρχονται για να μείνουν όχι μόνο στις μπλούζες. Φούστες και φορέματα και διαφάνειες θα φορεθούν πολύ. Για γυναίκες που δεν τους νοιάζει τι θα πει ο κόσμος και θέλουν να γίνουν fashion icon.

διαφάνειες_στα_ρούχα_

Photo via: beautetinkyriaki.gr

Outfits εμπνευσμένα από την disco εποχή!

Η disco εποχή είναι μία εποχή που οι παλιές νοσταλγούν και οι νέες θα ήθελαν να ζήσουν. Έντονα χρώματα, γκλίτερ και στρας έρχονται φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι για να μας κάνουν να ζήσουμε έστω και για λίγο την disco μαγεία.

disco_outfits_

Photo via: madamefigaro.gr

Outfits που είναι επηρεασμένα από την disco εποχή όχι μόνο όσων αφορά τα χρώματα αλλά και τα σχέδια. Φαρδιά φορέματα με γκλίτερ και στρας, παντελόνες με έντονη καμπάνα και φυσικά μίνι φορέματα μέσα στην λάμψη είναι μόνο μερικές προτάσεις.

disco_outfits_

Photo via: madamefigaro.gr

Φυσικά μπορείς να διαλέξεις ακόμη κι ένα κουστούμι μέσα στην λάμψη. Συνδύασέ το με ένα λευκό μπλουζάκι για να τονίσεις ακόμη περισσότερο το αστραφτερό σου στιλ. Ένα outfit που εμείς προσωπικά αγαπήσαμε πολύ κι αν μας δοθεί η ευκαιρία, θα το υιοθετήσουμε.

disco_outfits_

Photo via: madamefigaro.gr

Παραλλαγή δίχτυ στα ρούχα

Αυτή η τάση ήρθε και στις αρχές του 2010 γνωρίζοντας μεγάλη αγάπη από τις γυναίκες. Οι μόδες όμως επαναλαμβάνονται και φαίνεται πως φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι η παραλλαγή δίχτυ θα φορεθεί πολύ στα φορέματα και στις φούστες.

παραλλαγή_δίχτυ_στα_ρούχα_

Photo via: madamefigaro.gr

Η παρακάτω εικόνα μπορεί να σας φαίνεται extreme αλλά οι μεγάλοι οίκοι μόδας αποφάσισαν να την κάνουν προσιτή ακόμη και για την πιο απλή και καθημερινή γυναίκα. Είναι εντυπωσιακή και σίγουρα θα σου ταιριάζει πολύ.

παραλλαγή_δίχτυ_στα_ρούχα_

  Τα Φαρδιά παντελόνια μέσα στις στις τάσεις στα γυναικεία outfits

Τα φαρδιά παντελόνια φυσικά θα είναι στις τάσεις για ακόμη μία εποχή. Φαρδιά jean παντελόνια σε έντονες αποχρώσεις όπως και η παρακάτω, θα είναι ρούχα που θα αγαπηθούν και θα φορεθούν πολύ. Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και είναι σε θέση να αναδείξουν όλες τις γυναικείες σιλουέτες.

φαρδιά_παντελόνια_

Photo via: madamefigaro.gr

Το παρακάτω παντελόνι είναι απλά ένα ξεχωριστό κομμάτι κι εμείς με το που το είδαμε το αγαπήσαμε. Μπορείς να το προτιμήσεις κι εσύ και είμαστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσεις.

φαρδιά_παντελόνια_

Photo via: madamefigaro.gr

Φυσικά μπορείς να διαλέξεις ένα φαρδύ παντελόνι ακόμη και για την πιο επίσημη εμφάνισή σου στην δουλειά. Είναι απλά μία εξαιρετική και άνετη επιλογή που θα σε κάνει να αναδείξεις το στιλ σου χωρίς φυσικά να αποχωριστείς την άνεσή σου. Κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη στην δουλειά.

φαρδιά_παντελόνια_

Photo via: madamefigaro.gr

Φλοράλ σχέδια στα ρούχα

Το φλοράλ είναι ένα αγαπημένο σχέδιο και φαίνεται πως ακόμη τόσο οι οίκοι μόδας όσο και ο απλός κόσμος δεν είναι σε θέση να το αποχωριστεί. Διάλεξε αγαπημένα ρούχα σε φλοράλ σχέδια και μπες στο κλίμα της εποχής.

floral_σχέδια_στα_ρούχα_

Photo via: beautetinkyriaki.gr

Γυναικείες κάπες

Οι γυναικείες κάπες είναι ένα αξεσουάρ που θα φορεθεί πολύ τους πρώτους μήνες της Άνοιξης όπου ο καιρός είναι ακόμη λίγο αναποφάσιστος. Κάπες σε ανοιξιάτικα σχέδια και χρώματα είναι σε θέση να αναδείξουν το στιλ σου ακόμη και τις πιο βροχερές μέρες του Μάρτη.

γυναικείες_κάπες_

Photo via: madamefigaro.gr

Όμως και μία κλασική μαύρη κάπα σίγουρα είναι ένα κομμάτι που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη να υπάρχει στην ντουλάπα της. Άλλο ένα μοντέρνο ρούχο μπαλαντέρ που μπορείς να το επιλέξεις σε κάθε περίσταση και να το συνδυάσεις με κάθε outfits.

γυναικείες_κάπες_

Photo via: madamefigaro.gr

Ο κορσές έρχεται και πάλι στην μόδα!

Ο κορσές θα έρθει και πάλι στην μόδα. Για γυναίκες που τους αρέσει το vintage στιλ και φυσικά μπορείς να το διαλέξεις. Ο κορσές είναι σε θέση να κρύψει τα περιττά παχάκια που ίσως δεν σου αρέσουν στον καθρέφτη σου.

κορσές_στο_γυναικείο_ντύσιμο_

Photo via: madamefigaro.gr

Παρόλα αυτά αξίζει να σημειωθεί ότι ο κορσές είναι ένα ρούχο το οποίο χρειάζεται προσοχή. Δεν πρέπει να τον σφίγγεις πολύ πάνω σου γιατί κάνει κακό στο σώμα.

Επίσης υπάρχουν λογής και λογής κορσέδες οπότε διάλεξε κορσέ από ένα κατάστημα όπου η πωλήτρια θα ενδιαφερθεί περισσότερο για τις ανάγκες σου παρά για να πουλήσει. Όταν βέβαια ανοίξουν τα καταστήματα.

κορσές_στο_γυναικείο_ντύσιμο_

Photo via: madamefigaro.gr

Maximal ρομαντισμός

Φαρδιά ρομαντικά φορέματα σε άκρως ρομαντικά σχέδια θα φορεθούν πολύ την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Μπορείς να διαλέξεις το αγαπημένο σου ρομαντικό φόρεμα και να νιώσεις σαν πρωταγωνίστρια σε ρομαντική κομεντί.

maximal_ρομαντισμός_

Photo via: madamefigaro.gr

Υπέροχες ρομαντικές αποχρώσεις σε μάξι φορέματα που σίγουρα θα αναδείξουν την εικόνα σου και θα σαγηνεύσουν όποιον σε συναντήσει. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην μπορεί να επιλέξει και να της ταιριάξει ένα φόρεμα σαν το παρακάτω.

maximal_ρομαντισμός_

Photo via: madamefigaro.gr

Είναι απλά υπέροχη τάση και ταιριάζει πολύ στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό κλίμα. Εμείς ήδη ξεκινήσαμε να κάνουμε την έρευνά μας και έχουμε διαλέξει τα αγαπημένα μας ρομαντικά φορέματα για να διαλέξουμε. Εσύ;

maximal_ρομαντισμός_

Photo via: madamefigaro.gr

Mini γυναικείες φούστες!

Οι γυναικείες μίνι φούστες δεν έχουν φύγει τυπικά ποτέ από τις γυναικείες ντουλάπες. Φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι όμως δεν θα τις έχουμε απλά στις ντουλάπες μας. Θα τις διαλέξουμε σίγουρα για τα outfits μας αφού θα είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

mini_φούστες_

Photo via: beautetinkyriaki.gr

Oversized γυναικεία κουστούμια

Ψάχνεις ένα ιδανικό outfit για την δουλειά; Τότε σίγουρα η παρακάτω τάση θα σε βολέψει πολύ. Oversized γυναικεία κουστούμια για τις επίσημες και όχι μόνο εμφανίσεις σου στην δουλειά. Είναι απλά υπέροχο, σικ και ταιριάζει σε όλες μας.

oversized_γυναικεία_κουστούμια_

Photo via: beautetinkyriaki.gr

Πλεκτά ρούχα!

Τα πλεκτά ρούχα θα φορεθούν πολύ τόσο την Άνοιξη όσο και το Καλοκαίρι. Υπέροχα πλεκτά φορέματα και όχι μόνο, με boho σχέδια που θα ταιριάξουν πολύ στις εποχές που έρχονται. Είναι υπέροχα και σίγουρα μπορείς να τα επιλέξεις στις casual εμφανίσεις σου.

πλεκτά_ρούχα_

Photo via: beautetinkyriaki.gr

Γυναικεία tops

Τα γυναικεία tops θα είναι για άλλη μία χρονιά στις τάσεις. Άλλωστε αγαπήθηκαν πολύ από τις γυναίκες ακόμη και τον Χειμώνα. Πόσο μάλλον την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Γυναικεία tops λοιπόν σε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα.

γυναικεία_τοπς_

Photo via: madamefigaro.gr

Φυσικά τα γυναικεία tops κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια στην αγορά. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις ένα άκρως αποκαλυπτικό top με φουσκωτά μανίκια και να συνδυάσεις δύο τάσεις μαζί. Άλλωστε τα φουσκωτά μανίκια είναι στην μόδα το 2021.

γυναικεία_τοπς_

Photo via: madamefigaro.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την γυναικεία μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close