Φανταστικά Tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα!

 

Ένα θέλετε τα μαλλιά σας να είναι λαμπερά και να μακραίνουν γρήγορα, τότε μάθετε παρακάτω τις σωστές μεθόδους, για να το πετύχετε με φυσικό τρόπο.
Βάλτε ασπράδια αυγών. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η συμβουλή, σχετικά με το πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν γρηγορότερα, δεν λειτουργεί. Αλλά, τα ασπράδια αυγών είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και την ικανότητά τους να αναπληρώνουν τα μαλλιά και να αποκαθιστούν την απαλότητα και τη λάμψη! Απλά, σπάστε μερικά αυγά, διαλέξτε το ασπράδι μόνο, και βάλτε το στο τριχωτό της κεφαλή σας. Και θα δείτε τα μαλλιά σας δέκα φορές πιο υγιεινά και πιο δυνατά.
Πίνετε νερό. Το νερό βοηθά το σώμα να επεξεργαστεί τα θρεπτικά συστατικά και διώχνει τις τοξίνες. Αυτό έχει και θετικό αντίκτυπο στα μαλλιά σας, γιατί θα μεγαλώσουν γρηγορότερα. Αν πίνετε περίπου 8 ποτήρια νερό την ημέρα, όχι μόνο θα αισθανθείτε καλύτερα, αλλά τα μαλλιά σας θα γίνουν ισχυρότερα. Όσο ισχυρότερη είναι η τρίχα, τόσο πιο γρήγορα μεγαλώνει. Επίσης, το νερό κρατά τα μαλλιά ενυδατωμένα από μέσα προς τα έξω, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο υγιή και να μη σπάνε.
Βουρτσίστε τα μαλλιά σας με προσοχή. Το βούρτσισμα των μαλλιών μία ή δύο φορές το πρωί και μία φορά ή δύο φορές το βράδυ, θα τονώσει την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής σας. Ωστόσο, όταν είναι βρεγμένα, δεν πρέπει να τα βουρτσίζετε. Διότι, αυτό τα σπάει, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ανάπτυξη τους.
Πάρτε τις κατάλληλες βιταμίνες. Τα μαλλιά σας μπορεί πραγματικά να είναι πολύ ξηρά και εύθραυστα, αν σας λείπουν βιταμίνες. Η βιταμίνη Β και Α, για παράδειγμα, είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη τους, έτσι ώστε, εάν παίρνετε αρκετή ποσότητα από τη διατροφή, να έχετε πιο δυνατές τρίχες. Ή, ναι, μπορείτε σίγουρα να τα πλύνετε και να τα ξεπλύνετε με νερό πατάτας, για να πάρετε τις βιταμίνες σας!
Βάλτε αιθέρια έλαια. Αν θέλετε τα μαλλιά  να σας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα, τα αιθέρια έλαια μπορεί πραγματικά να βοηθήσουν. Αυτά τα έλαια χρησιμοποιούνται σε όλο το σώμα, αλλά αν προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, τότε αναμείξτε τρεις σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας, τρεις σταγόνες δεντρολίβανο και δύο σταγόνες από έλαιο θυμαριού και λάδι κέδρου. Κάντε ένα μασάζ στο κεφάλι σας με αυτό το μίγμα και θα ενισχύσετε τις τρίχες σας, ώστε να αυξάνονται πιο γρήγορα.

Close