Το μυστικό της Kim Kardashian για λαμπερά μαλλιά δεν κοστίζει τίποτα!

 

 

Η Kim Kardashian προσέχει πάντα το beauty look της χρησιμοποιώντας προϊόντα ομορφιάς και τεχνικές που έχει μάθει από τους καλύτερους make-up artists και hairstylists.

Πρόσφατα, η διάσημη σταρ αποκάλυψε το μυστικό της για να έχει πάντα λαμπερά μαλλιά στην προσωπική της ιστοσελίδα κι ενθουσίασε τους fans της αφού δεν χρειάζεται να ξοδέψουν τίποτα για να την μιμηθούν!

«Λούζω τα μαλλιά μου μόνο δύο φορές την εβδομάδα για να αποφύγω την ξηρότητα» είπε η Kim στο post που ανέβασε στο site της και τόνισε ότι χρησιμοποιεί μάσκες μαλλιών για την ενυδάτωση των μαλλιών της. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί μάλιστα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά- εφαρμόζει μια κρέμα μαλλιών αξίας 18 ευρώ κι ένα λάδι μαλλιών αξίας 60 ευρώ που είναι και το πιο ακριβό από τα προϊόντα που χρησιμοποιεί –ενώ κάποιες φορές εφαρμόζει και dry shampoo.

Όσο για το χτένισμα που προτιμά για τις καθημερινές εμφανίσεις της δεν είναι άλλο από μια απλή κοτσίδα: «Λούζω τα μαλλιά μου κάθε 3 με 5 μέρες οπότε την τρίτη ή την τέταρτη μέρα θα κάνω μια αλογοουρά. Πρώτα ισιώνω τα μαλλιά μου βέβαια με ένα ψαλίδι μαλλιών με κεραμική πλάκα».

 

πηγη

Δείτε εδώ όλα τα μυστικά μας για τα μαλλιά σας και υπέροχες φυσικές λύσεις

Close