UV Tattoos: Τα αόρατα τατουάζ που θα γίνουν must_

Τα UV Tattoos ήρθαν να σου λύσουν τα χέρια. Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι έχουν κάνει τατουάζ. Είτε έκανες ένα διακριτικό τατουάζ είτε αποφάσισες να γεμίσεις το σώμα σου με μεγάλα τατουάζ, το μόνο σίγουρο είναι ότι η τέχνη του τατουάζ έχει γίνει μόδα.

Σίγουρα στα 70 μας, θα έχουμε γεμίσει παππούδες και γιαγιάδες με τατουάζ και αυτό είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει την γενιά μας. Υπάρχουν όμως ακόμη άνθρωποι που είναι διστακτικοί σχετικά με τα τατουάζ. Μερικές φορές οι δουλειές αυτών των ανθρώπων δεν τους επιτρέπουν τα τατουάζ.

Άλλες φορές φοβούνται ότι αν κάνουν ένα τατουάζ από παρόρμηση της στιγμής, μπορεί αυτό να τους κλείσει πόρτες. Αν και δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτές τις προκαταλήψεις, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε τις ανησυχίες αυτών των ανθρώπων.

Δείτε ακόμα Γυναικείο τατουάζ μανίκι: Οι 15 πιο μοντέρνες ιδέες για γυναικείο μανίκι

Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία, θα σε πληροφορήσουμε ότι τα UV Tattoos ήρθαν να σου λύσουν τα χέρια. Στην ουσία είναι τατουάζ που ως επί το πλείστον είναι αόρατα στο φως της ημέρας. Γίνονται ορατά μόνο στο σκοτάδι.

Είναι μία νέα τέχνη στα τατουάζ που εμάς μας άρεσε πολύ. Υπάρχουν βέβαια και UV Tattoos που είναι σχετικά ορατά και το UV στοιχείο τους είναι κάποιο χρώμα, που κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ πιο εντυπωσιακό, την νύχτα.

Τα UV Tattoos  φαίνονται μόνο υπό το φως του black light και είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακά. Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς 15 ιδέες με UV τατουάζ για όλα τα γούστα. Θαυμάστε και διαλέξτε το αγαπημένο σας. Διαβάστε παρακάτω: 

UV τατουάζ με φλόγες

Οι φλόγες είναι ένα διαδεδομένο σχέδιο στα τατουάζ. Μπορείς λοιπόν να σχηματίσεις στο δέρμα σου την αγαπημένη σου φλόγα σε UV χρώματα. Την μέρα το τατουάζ θα είναι αόρατο όμως το βράδυ όλοι θα χαζεύουν το σώμα σου.

UV Tattoos_φλόγα_

UV τατουάζ…διαστημικό

Το παρακάτω σχέδιο τατουάζ είναι χαρακτηριστικότατο. Δεν είναι αποκλειστικά UV Tattoo . Αντιθέτως έχει στοιχεία UV που το βράδυ κάνει αυτό το τατουάζ ακόμη πιο εντυπωσιακό. Η αλήθεια είναι πως η UV τεχνική στα τατουάζ σίγουρα ταιριάζει πολύ στα άστρα, στους πλανήτες και άλλα τέτοια… διαστημικά σχέδια.

UV Tattoos_με_διαστημικά σχέδια_

UV τατουάζ με πουλιά

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν ζώα για τατουάζ. Τα ζώα είναι πανέμορφα και πολλές φορές χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα του ατόμου που τα επέλεξε. Αν θέλεις ένα απλό τοπίο με ένα πουλί να το κάνεις άκρως φαντασμαγορικό, μπορείς σίγουρα να ζωγραφίσεις μία UV νύχτα.

Δείτε ακόμα 20 Πολύ όμορφες ιδέες για μικρά και διακριτικά τατουάζ που θα λατρέψετε!

UV Tattoos_με_πουλί_

UV τατουάζ με ηλιοβασίλεμα

Ένα κλασικό ηλιοβασίλεμα είναι βαρετό, διότι αν είναι ασπρόμαυρο χάνει από την αίγλη του ενώ αν χρησιμοποιήσεις κλασικά χρώματα, είναι σαν ζωγραφιά και ίσως το αποτέλεσμα να μη βγει τόσο ονειρικό όσο ένα ορίτζιναλ ηλιοβασίλεμα. Αν όμως επιλέξεις UV χρώματα για τον ήλιο και τις λεπτομέρειες στην θάλασσα, το τατουάζ απλά σου κόβει την ανάσα.

UV Tattoos_με_ηλιοβασίλεμα_

Λουλούδι με UV χρώματα

Την ημέρα είναι ένα κλασικό λουλούδι. Το βράδυ γίνεται ένα λουλούδι με λάμψη. Σίγουρα είναι ένα τατουάζ για τους ανθρώπους που αγαπούν τα λουλούδια και η UV UV Tattoo τεχνική κάνει αυτό το τατουάζ ακόμη πιο όμορφο.

UV Tattoos_με_λουλούδι_

UV ονειροπαγίδα

Οι ονειροπαγίδες στο μπράτσο είναι αγαπημένο σχέδιο για άντρες και γυναίκες. Μάλιστα, πολλοί ξεκινούν με μία μεγάλη ονειροπαγίδα και στην συνέχεια κλείνουν το τατουάζ με άλλα σχέδια κάνοντας το λεγόμενο “μανίκι”.

Όμως αυτά τα τατουάζ δεν είναι διακριτικά και ίσως να φοβάσαι να τα επιλέξεις για σένα. Μπορείς λοιπόν να κάνεις ένα τατουάζ ονειροπαγίδα αποκλειστικά σε UV χρώματα. Έτσι την μέρα θα είναι λες και δεν έχεις τατουάζ.

UV Tattoos_με_ονειροπαγίδα_ UV Tattoos_με_όνομα_

UV πλανήτης

Όπως είπαμε και πιο πάνω, μπορεί κανείς να μην σου λέει τι πρέπει και τι δεν πρέπει όσων αφορά το στιλ σου, όμως θεωρούμε πως τα UV χρώματα δείχνουν πολύ όμορφα σε φυσικά τοπία και σε πλανήτες. Έτσι το παρακάτω τατουάζ το ζηλέψαμε και σίγουρα θα το επιλέγαμε.

UV Tattoos_με_πλανήτη_

UV Tattoos μέδουσα

Το Καλοκαίρι πλησιάζει και μπορεί να θες να μπεις περισσότερο στο κλίμα της αγαπημένης σου εποχής. Μπορεί από την άλλη να πιστεύεις ότι σαν μέδουσα τσιμπάς όποιον πάει να σου κάνει κακό ή απλά να σου αρέσουν οι μέδουσες. Για όποιον λόγο κι αν αποφασίσεις να χτυπήσεις μία μέδουσα στο δέρμα σου, τα UV χρώματα της πάνε πολύ.

UV Tattoos_με_μέδουσα_

UV τατουάζ στο χέρι

Από τις πιο εξτρίμ προτάσεις του σημερινού άρθρου. Σίγουρα ένας άνθρωπος πρέπει να ήταν κυριολεκτικά ερωτευμένος με την τέχνη του τατουάζ για να επιλέξει κάτι τέτοιο. Το UV κάνει το συγκεκριμένο σχέδιο UV Tattoo να μοιάζει με… super hero.

UV Tattoos_στο_χέρι_φλέβες_

UV λουλούδι

Μπορείς να επιλέξεις ένα λουλούδι και να το σχεδιάσεις αποκλειστικά με την  UV Tattoo τεχνική. Όπως σου δείχνει και η παρακάτω εικόνα, σίγουρα τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

UV Tattoos_με_λουλούδι_

Πως μοιάζει ένα UV τατουάζ την μέρα και πως την νύχτα

Είναι σημαντικό για εμάς να καταλάβετε πως μοιάζει ένα UV τατουάζ την μέρα και πως την νύχτα. Έτσι θα είστε σίγουροι αν θέλετε να το επιλέξετε. Παρακάτω βλέπουμε ένα τατουάζ που χρησιμοποιήθηκε η UV Tattoos τεχνική μόνο για τα χρώματα και όχι για όλο το τατουάζ.

UV Tattoos_με_λουλούδι_πριν_και_μετά_ UV Tattoos_με_πλανήτες_

Smile… UV

Το θυμάστε αυτό το σχέδιο; Αν ανήκετε στην γενιά του 90 σίγουρα θα το θυμάστε. Είναι η λεγόμενη ζωγραφιά Smile που λίγο ή πολύ όλα τα παιδιά του τότε ήξεραν να ζωγραφίζουν. Κάποιος επέλεξε να το κάνει τατουάζ και μάλιστα UV Tattoo κι εμάς μας άρεσε πολύ.

UV Tattoos_Smile_

Πολλές και πολλοί επιλέγουν μικρά και διακριτικά τατουάζ στα δάχτυλα. Είναι σαν δαχτυλίδια. Παρακάτω βλέπουμε πόσο εντυπωσιακά μπορεί να είναι αυτά τα τατουάζ όταν είναι UV.

UV Tattoos_στα_δάχτυλα_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το σώμα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close