23χρονη καλλονή  πάσχει από διαταραχή ταυτότητας και θέλει να φύγει με ευθανασία

Η Ολυμπί είναι 23 ετών και πάσχει από διασχιστική διαταραχή ταυτότητας – Tο τελευταίο τρίμηνο του 2023 θα καταφύγει σε υποβοηθούμενη αυτοκτονία στο Βέλγιο.

Η 23χρονη Ολυμπί που διατηρεί δημοφιλείς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου την ακολουθούν πάνω από 250.000 χρήστες.
«Tο τελευταίο τρίμηνο του 2023 θα καταφύγω σε υποβοηθούμενη αυτοκτονία στο Βέλγιο. Είμαι ήδη σε επαφή με τους γιατρούς», ανέφερε η καλλονή που δεν έχει αλλά αποθέματα κουράγιου.

Δείτε επίσης : Πλημμύρισε Νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα- Τα παιδιά στεκόντουσαν όρθια πάνω στα καρεκλάκια

23χρονη καλλονή πάσχει από διαταραχή ταυτότητας και θέλει να φύγει με ευθανασία

Δείτε επίσης : ΕΜΥ : Νέο έκτακτο δελτίο καιρού με χαλάζι και χιόνια

Η Ολυμπί πάσχει από διασχιστική διαταραχή ταυτότητας. Έχει δηλαδή 40 διαφορετικές προσωπικότητες, μια πάθηση που την έχει οδηγήσει να «Είμαι πολύ κουρασμένη και δε λέω σε κανέναν ότι αυτή είναι η λύση. Είμαι εξαντλημένη».

Τώρα πια βρίσκεται στο Βέλγιο όπου η υποβοηθούμενη αυτοκτονία νομικά επιτρέπεται όμως σύμφωνα με το nassosblog.gr , όπως υποστηρίζει, δεν της επιτρέπουν να δώσει τέλος στη ζωή της λέγοντας ότι οι κλινικές δεν είναι διανομείς ευθανασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close