Απομακρύνετε τα λιπώματα με φυσικό τρόπο σε μόλις 1 εβδομάδα!

Τα λιπώματα είναι συνήθως καλοήθεις όγκοι, οι οποίοι είναι τελείως ακίνδυνοι και αβλαβής για την υγεία μας. Ο λόγος που προχωράμε στην αφαίρεσή του είναι κυρίως αισθητικός.

Τα λιπώματα στο σώμα μας συνήθως έχουν μικρό μέγεθος, ενώ είναι μαλακά χωρίς να προκαλούν τοπικό πόνο. Ωστόσο οι άνθρωποι ενοχλούνται από την εμφάνιση των λιπωμάτων και καταφεύγουν σε χειρουργικές επεμβάσεις -επίπονες ως επί το πλείστον- για την αφαίρεσή τους.

Γι’αυτόν τον λόγο λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε μία φυσική συνταγή για να μπορέσετε να αφαιρέσετε το λίπωμα χωρίς πόνο, χωρίς χειρουργική επέμβαση, και χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Σε 8 μέρες θα δείτε τα αποτελέσματα, και ο λιπώδης όγκος θα έχει εξαφανιστεί.

Που αναπτύσσονται συνήθως τα λιπώματα και για ποιο λόγο εμφανίζονται;

Ένα λίπωμα είναι μια σφαίρα λιπώδους ιστού που σχηματίζεται ακριβώς κάτω από το δέρμα και συνήθως βρίσκεται στην κοιλιά, τους ώμους, το λαιμό και τις μασχάλες. Σε σπάνιες περιπτώσεις, σχηματίζονται μέσα στο σώμα (π.χ. στο μυϊκό ιστό, όργανα κλπ.).

Τα λιπώματα αναπτύσσονται αργά και χρειάζονται μήνες ή και χρόνια για να αναπτυχθούν πλήρως και έχουν συνήθως μικρό μέγεθος ( είναι μικρότερα από 5 εκ.). Αλλά υπάρχουν και παραδείγματα λιπωμάτων τα οποία ήταν μεγαλύτερα από 20 εκ. Αυτές οι μικρές ”μπαλίτσες” μπορούν να αναπτυχθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά οι συνηθέστερες ηλικίες ανάπτυξης τους είναι τα 40-60 έτη.

Ποια η διαφορά του λιπώματος από την κύστη

Πρώτον, επισκεφτείτε έναν δερματολόγο προκειμένου να μάθετε το τι πραγματικά είναι το “μπουρμπούλι” που έχετε και πώς πρέπει να το χειριστείτε.

Τα λιπώματα έχουν κάποιες κοινές ιδιότητες με τις κύστεις, αλλά δεν είναι ίδια. Τα λιπώματα είναι μια ανώμαλη ανάπτυξη των μαλακών λιπαρών ιστών, ενώ οι κύστες είναι ένας κοκκινωπός σάκος με υγρά. Εμφανίζονται λόγω της απόφραξης των αγωγών των αδένων στο δέρμα.

Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα λιπώματα;

Δεν υπάρχει πραγματικά μια θεραπεία επειδή δεν βλάπτουν πραγματικά την υγεία σας, αλλά ένας γιατρός μπορεί να σας συμβουλεύσει να κάνετε ένα υπερηχογράφημα. Εάν για κάποιο λόγο το λίπωμα πονάει ή έχει μολυνθεί, τότε ο γιατρός σας θα σας συστήσει να το αφαιρέσετε χειρουργικά.

Η λιποαναρρόφηση και οι ενέσεις στεροειδών είναι δύο ακόμη μέθοδοι αφαίρεσης τους, οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα.

Φυσική συνταγή για απομάκρυνση του λιπώματος

Αυτή η συνταγή μπορεί να συμβάλει στη συρρίκνωση των λιπωμάτων σας

Συστατικά:

  • 2 κουταλιές ανεπεξέργαστο βιολογικό μέλι
  • 4 κουταλιές της σούπας βιολογικό τζελ αλόη βέρα

Παρασκευή:

Ανακατέψτε τα συστατικά. Απαιτείται ελαφρύ μασάζ στην περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι αφήνετε ένα  παχύ στρώμα από το μείγμα στο δέρμα.

Τυλίξτε την περιοχή με πλαστική μεμβράνη. Εφαρμόστε το μείγμα καθημερινά για συνολικά 7 ημέρες.

Συμβουλές:

Η κουρκούμη μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της φλεγμονής και να διατηρήσει τον πολλαπλασιασμό των λιποκυττάρων σε χαμηλό βαθμό.

Το πράσινο τσάι μπορεί να μειώσει το λιπώδη ιστό και να συρρικνώσει το μέγεθός του.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close