Χρήστος Δάντης : Το άγνωστο πρόβλημα της  υγείας του που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια

Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια . 

Δεν είναι ο πρώτος στην ελληνική showbiz που παραδέχεται πως πάσχει από αυτό το ψυχοσωματικό νόσημα. Πρόσφατα είχε αποκαλύψει το ίδιο πράγμα και πρώην παίκτρια του Survivor. Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και αποκάλυψε σύμφωνα με το youweekly.gr πως πάσχει από ψωρίαση.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη

«Έχω ένα ψυχοσωματικό νόσημα αρκετά χρόνια γιατί είμαι άνθρωπος που κρατάει μέσα του πράγματα και βγάζω στον εαυτό μου τη στενοχώρια μου

Δείτε επίσης : Δίκη  βιτριόλι : Σήμερα η κατάθεσή της Ιωάννας στο δικαστήριο

Έχω ψωρίαση και είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος με αυτό. Το φροντίζω και το προσέχω για να μην πάθω στο μέλλον τα χειρότερα» είπε αρχικά.

«Η δεύτερη καραντίνα, όμως, μου δημιούργησε κατάθλιψη. Επειδή το φροντίζω με φάρμακα δεν έπαθα έξαρση αλλά με δυσκόλεψε στο να την καταπραΰνω».

Δείτε επίσης : Ελασσόνα : Οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε μετά τον εντοπισμό μωρού που μπουσουλούσε

Για το αν έχει δεχτεί ρατσισμό για την πάθησή του είπε:

«Δεν το έχω αντιμετωπίσει αλλά κάποιοι νομίζουν πως είναι συγγενής με την ψώρα που είναι κολλητική. Δεν πρέπει ο κόσμος να τρομάζει γιατί ο φόβος και ο τρόμος την πολλαπλασιάζει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close