Εάν είστε Μεταξύ 18-44 ετών, πρέπει να ΤΟ Διαβάστε αυτό

Όταν πρόκειται για το σώμα μιας γυναίκας, που περνάει πολλές αλλαγές σε όλη τη ζωή. Πρόκειται για τις φυσικές και συναισθηματικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά την εφηβεία και την εμμηνόπαυση.

Αυτές οι αλλαγές σχετίζονται με τις αλλαγές στο βάρος, το σχήμα και άλλα φυσικά χαρακτηριστικά. Το σώμα περνά μέσα από διαφορετικά πράγματα που είναι αρκετά φυσιολογικό, αλλά μερικοί από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του είναι η ηλικία και ορμόνες. Υπάρχουν δύο γυναίκες στον κόσμο, τα οποία είναι βασικά η ίδια, πράγμα που σημαίνει ότι οι αλλαγές που περνούν είναι επίσης μοναδικά.

Δείτε ακόμη Δεν αδυνατίζεις ;Οι ορμόνες που ευθύνονται για τα παραπανίσια σου κιλά

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών είναι μια κατάσταση που επηρεάζει περίπου το 20% των γυναικών, τα συμπτώματα μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές και καταστροφικές.

Αν υποψιάζεστε ότι έχετε πολυκυστικές ωοθήκες ή αν είστε ήδη διαγνωστεί μην πανικοβληθείτε, γιατί υπάρχει ελπίδα για εσάς. Θεραπεία δεν έχει βρεθεί ακόμα, αλλά υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι να ελέγξουμε αυτή την κατάσταση.

Υπάρχουν δύο γυναίκες στον κόσμο, τα οποία είναι βασικά η ίδια, πράγμα που σημαίνει ότι οι αλλαγές που περνούν είναι επίσης μοναδικά.

 

Τι πραγματικά είναι αυτό;

Είναι το αποτέλεσμα των αυξημένων επιπέδων των ανδρογόνων ή ανδρικών ορμονών στις γυναίκες.

Παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση αυτή στα επίπεδα των ορμονών μπορεί να είναι γενετικά. Η ασθένεια έχει ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων, το οποίο είναι συχνά δύσκολο για τους γιατρούς να διαγνώσουν ..

Ωστόσο, σύμφωνα με την έρευνα, αυτή η κατάσταση μπορεί να σχετίζεται με τα επίπεδα ινσουλίνης, επειδή συμβαίνει συχνά σε γυναίκες που έχουν υψηλά επίπεδα ινσουλίνης.

Αυτή η κατάσταση αποτελεί έναν παράγοντα κινδύνου για ορισμένες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, της αϋπνίας, της υπέρτασης και ορισμένων μορφών καρκίνου.

 

Ποια είναι τα συμπτώματα;

– Ακανόνιστη έμμηνος ρύση

– Η ακμή, λιπαρό δέρμα και την πιτυρίαση

– Δυσκολία στη σύλληψη

– Αύξηση βάρους

– Άφθονα τα μαλλιά του σώματος

– Άγχος και / ή κατάθλιψη

Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;

– Κάντε μερικές αλλαγές στη διατροφή σας

– Αυξήστε την πρόσληψη μαγνησίου

– Ενημερώστε το γιατρό σας !

Πηγή: kamikaze.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close