Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Bίντεο

Η Ελένη Δήμου ξανά στο νοσοκομείο αφού ταλαιπωρείται αρκετό καιρό από τον κορονοϊό.

Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι χάλια και ότι θα μπει ξανά στο νοσοκομείο.

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο. Είμαι χάλια», λέει η Ελένη Δήμου στο βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε επίσης : Big Brother Σύλια: Τα καυτά φιλιά και ο έρωτας με τον σύντροφό της μετά την αποχώρηση της από το Big Brother  Βίντεο

Μάλιστα, στην ανάρτηση που είχε κάνει τότε η Ελένη Δήμου είχε αποκαλύψει πως χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για το οξυγόνο της.

Παρότι είχε επιστρέψει στο σπίτι της, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. και ‘έτσι η Ελένη Δήμου αποκάλυψε πως είναι χάλια και χρειάζεται να ξαναμπεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close