Γαστρίτιδα και γαστροπάρεση  : Φυσικοί τρόποι για να θεραπευθείτε

Γαστρίτιδα και γαστροπάρεση : Φυσικοί τρόποι για να θεραπευθείτε! Σήμερα θα μιλήσουμε για την Γαστρίτιδα και την γαστροπάρεση. Η γαστροπάρεση εμφανίζεται όταν υπάρξει βλάβη στη λειτουργία του πνευμονογαστρικού νεύρου ενώ η γαστρίτιδα είναι η φλεγμονή του βλεννογόνου του στομάχου. Σε μερικούς ανθρώπους η γαστρίτιδα εκδηλώνεται απότομα και διαρκεί για μικρό χρονικό διάστημα (οξεία γαστρίτιδα). Σε άλλους η γαστρίτιδα διαρκεί μήνες ή χρόνια (χρόνια γαστρίτιδα).

Η Γαστρίτιδα και γαστροπάρεση είναι δύο διαφορετικές παθήσεις που απαιτούν ειδικές θεραπείες. Ωστόσο μπορείτε να τις θεραπεύσετε, χρησιμοποιώντας αυτά τα φυσικά σπιτικά μέτρα!

Η γαστροπάρεση είναι η καθυστέρηση της γαστρικής κένωσης με την οποία η τροφή παραμένει στο στομάχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η καθυστέρηση αυτή καταλήγει να παράγει διάφορα είδη προβλημάτων στο σώμα σας τα οποία μπορούν να έχουν μεγάλες συνέπειες στον οργανισμός σας και μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικές ασθένειες.

Δείτε ακόμη: Η απόλυτη μεταμόρφωση: Έχασε 85 κιλά με γαστρικό μπαϊπάς και έγινε αγνώριστη!!! εικόνες 

Αυτή είναι συνήθως μια χρόνια ασθένεια και τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ο εμετός, η ναυτία, η απώλεια όρεξης, η οξύτητα, τα φυσικά αέρια, και πολλά άλλα, τα οποία εμφανίζονται συνήθως όταν αυτό το είδος της νόσου προκύπτει στο σώμα. Θα πρέπει ωστόσο να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα γρήγορα για τη βελτίωση της υγείας σας.

Η γαστρίτιδα, από την άλλη πλευρά είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Πρόκειται για μια φλεγμονή που προκαλεί στο στομάχι σας ερεθισμό και πόνο κάθε φορά που καταναλώνετε ορισμένα τρόφιμα.

Αν και υπάρχουν πολλές θεραπείες που μπορεί να κάνετε για να ελέγξετε τη γαστροπάρεση και τη γαστρίτιδα, αυτές σύμφωνα με το myhealthylifevision.net  μπορεί να έχουν διάφορες παρενέργειες που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στην υγεία σας.

Δείτε ακόμη: Καφές το πρωί: Γιατί ΔΕΝ πρέπει να τον πίνετε με άδειο στομάχι

Γι ‘αυτό θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μερικές φυσικές θεραπείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την υγεία σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αρχίσετε να καταναλώνετε όλα εκείνα τα τρόφιμα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία σας και έτσι να θεραπεύσετε τη γαστροπάρεση και τη γαστρίτιδα.

10 τροφές για τη Γαστρίτιδα και γαστροπάρεση

Μπορείτε να αγοράσετε καθένα από αυτά τα τρόφιμα σε οποιοδήποτε κατάστημα ή σούπερ μάρκετ . Επιπλέον, είναι αρκετά οικονομικά γι ‘αυτό δεν θα επηρεάσουν την τσέπη σας. Θα πρέπει να συμπεριληφθούν στη βασική διατροφή προκειμένου να βελτιώσετε την υγεία σας. Δείτε παρακάτω :  

Σπόροι καράμβολα : αυτή είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη διαβητική γαστροπάρεση, διότι βελτιώνει την κινητικότητα του εντέρου.

Δείτε ακόμη: Τροφές με πολλά λιπαρά και υδατάνθρακες που αδυνατίζουν!

Ασαφέτιδα : μπορεί να αποβάλει τα αέρια από το στομάχι και να βελτιώσει τις πεπτικές διαταραχές.

Τριγωνέλλα : μειώνει τον πόνο που προκαλείται από αυτή τη νόσο και βελτιώνει την πέψη.

Τζίντζερ : χρησιμοποιήστε το για τη θεραπεία της ναυτίας και το πόνο στο στομάχι.

Ανανάς : είναι πλούσιος σε βρομελίνη και παπαΐνη, τα οποία ανακουφίζουν από τη διαδικασία της πέψης.

Γαστρίτιδα και γαστροπάρεση : Φυσικοί τρόποι για να θεραπευτείτε

Σέλινο : καθαρίζει τις ακαθαρσίες και την πεπτική οδό, γιατί μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία της πέψης.

Κουρκουμάς : έχει αντι-φλεγμονώδεις και αντιβακτηριακούς ιδιότητες που βελτιώνουν την εντερική διαδικασία.

Γιαούρτι : μπορεί να θεραπεύσει πολλά προβλήματα στο στομάχι, λόγω των φυσικών συστατικών του.

Μηλόξυδο : οι αλκαλικές ιδιότητές του μπορεί να είναι μια φυσική θεραπεία για η γαστροπάρεση.

Παπάγια : είναι πλούσια σε βρομελίνη, έτσι μπορεί να βελτιώσει την πρωτεΐνη και να εξαλείψει τις τοξίνες και τα απόβλητα από το σώμα.

Τώρα που γνωρίζετε ποια τρόφιμα πρέπει να καταναλώσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα δοκιμάσετε για τη βελτίωση της υγείας του γαστρεντερικού σας!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close