Κορωνοϊός: Παιδίατρος απαντά στους γονείς αν πρέπει να γράψουν τα παιδιά τους σε αθλητικές δραστηριότητες

Ένα καίριο ερώτημα για τους περισσότερους γονείς.

Λίγες μέρες έμειναν και ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τα μέτρα ασφαλείας και την τήρηση των κανόνων υγιεινής. Πολλοί γονείς, όμως, ανησυχούν και θέτουν ερωτήματα για το τι θα γίνει με τις εξωσχολικές αθλητικές δραστηριότητες.

Δείτε επίσης : Κορωνοιός: Κλείνει για 14 ήμερες τμήμα βρεφονηπιακου σταθμού  βρέθηκε κρούσμα

Παράδειγμα τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο και θα έρχονται σε επαφή με άλλες ομάδες ή οι δραστηριότητες που γίνονται σε κλειστούς χώρους, όπως χορός, μπαλέτο, πολεμικές τέχνες πόσο ασφαλές είναι; Επίσης, ποια παιδιά πρέπει να αποφύγουν φέτος τα αθλήματα;

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close