Κορονοϊός: Το σημάδι που καταλαβαίνεις ότι μπορεί να νοσείς ακόμη και αν είσαι ασυμπτωματικός!

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον Covid 19, Σωτήρης Τσιόδρας, μέσα από την ημερήσια ενημέρωση που έκανε για τον κορονοϊό, αναφέρθηκε σε ένα ακόμη σύμπτωμα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, και που μπορεί να το έχουν και ασυμπτωματικοί.

Πρόκειται για την απώλεια όσφρησης (ανοσμία) η οποία μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι σε ασυμπτωματικούς ασθενείς που έχουν τον νέο κορωνοϊό, κάτι που επιβεβαιώσε σήμερα και ο κ. Τσιόδρας.

Επίσης σε αυτή τη σημαντική ανακοίνωση, προχώρησε προχθές η Βρετανική Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας, έπειτα από αναφορές και παρατηρήσεις ασυμπτωματικών ασθενών σε πέντε χώρες που πλήττονται από τον θανατηφόρο ιό.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close