Ο πιο «φυσικός» τρόπος να νιώσεις καλύτερα με το σώμα σου!

Ο λόγος που οι άνθρωποι αγαπούν να περνούν χρόνο στη φύση είναι επειδή δεν έχει γνώμη γι’ αυτούς», είναι μια από τις όχι και τόσο γνωστές, πάρα πολύ σοφές όμως, ρήσεις του Νίτσε. Και να που ενάμιση αιώνα αργότερα η άποψή του επαληθεύεται και επιστημονικά.

Τα πρότυπα ομορφιάς έχουν αλλάξει. Παρόλα αυτά οι γυναίκες δεν θα σταματήσουν να έχουν το ανικανοποίητο με το σώμα τους. Και εντάξει, όσο αυτό είναι κίνητρο για να τρέφεσαι υγιεινά και να γυμνάζεσαι, ας είναι. Όταν όμως γίνεται εμμονή και καταλήγει σε ακραίες στερήσεις και μόνιμα χαμηλή αυτοπεποίθηση, τα πράγματα παίρνουν νοσηρή τροπή

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close