Παγοκύστη ή θερμοφόρα; Τι είναι καταλληλότερο για κάθε τραυματισμό

Το καλοκαίρι, τα παπούτσια που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας την κάθε μέρα είναι τα σανδάλια και τα πέδιλα.

Είναι δροσερά και άνετα γι’ αυτό και τα αγαπάμε τόσο, ενώ αποκαλύπτουν με κομψό τρόπο το πεντικιούρ μας. Υπάρχουν, όμως, και ορισμένες γυναίκες που δεν τα προτιμούν και το καλοκαίρι δυσκολεύονται να βρουν ένα κομψό στιλ που να είναι παράλληλα και δροσερό για να τα αντικαταστήσουν. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και δεν σας αρέσουν τα σανδάλια, είτε γιατί δεν αισθάνεστε άνετα με τα δάχτυλα σας (πολύ κακώς) είτε γιατί δεν προλάβατε να κάνετε πεντικιούρ, χρειάζεστε εναλλακτικές.

Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές, που μπορούμε ακόμα και να στοιχηματίσουμε πως δεν σας είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close