Παίρνει φύλλα από λάχανο και τυλίγει τα πόδια της.. Μόλις δείτε γιατί θα εκπλαγείτε!

Τα φύλλα του λάχανου έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για το πρήξιμο, τα έλκη, τα διαστρέμματα και τις θλάσεις. Οι αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες του έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του πόνου των αρθρώσεων λόγω της αρθρίτιδας αλλά και των αθλητικών τραυματισμών.

Φύλλα λάχανου για την ουρική νόσο

Πολλοί που πάσχουν από την ουρική νόσο υποστηρίζουν, οτι αυτή η θεραπεία με τα φύλλα από λάχανο μειώνει ή εξαφανίζει τον πόνο αυτής της νόσου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε αποθηκεύσετε μερικά φύλλα λάχανου σε μια πλαστική σακούλα στην κατάψυξη.

Όταν η ουρική νόσος εμφανιστεί λοιπόν, βγάλτε τα φύλλα από την κατάψυξη, και βάλτε τα γύρω από την πληγείσα περιοχή, και τυλίξτε γύρω τους μια πετσέτα και να αφήστε μέχρι αυτά να ξεπαγώσουν και να ζεσταθούν με φυσικό τρόπο.

Δείτε ακόμη: Μήπως βαρεθήκατε τις σκασμένες φτέρνες; Εδώ θα βρείτε την πιο αποτελεσματική και φθηνή θεραπεία για να απαλλαγείτε από αυτές!

Αν ισχύει λοιπόν αυτή η θεωρία, το λάχανο θα καταπολεμήσει την ουρική νόσο. Αν όχι, τα κατεψυγμένα φύλλα θα απαλύνουν τη φλεγμονή που υπάρχει στην περιοχή έτσι κι αλλιώς.

Τα φύλλα του λάχανου έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για το πρήξιμο, τα έλκη, τα διαστρέμματα και τις θλάσεις.

Φύλλα λάχανου για τον κοινό πόνο

Σε ένα ελβετικό νοσοκομείο, οι ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα είχαν τις πρησμένες αρθρώσεις τους τυλιγμένες κάθε βράδυ με φύλλα λάχανου καθώς αυτά βοηθούσαν στη μείωση του πρηξίματος και του πόνου.

Tα λάχανα Σαβοΐας λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο. Πάρτε μερικά φύλλα, κόψτε το κεντρικό νεύρο, βάλτε τα πάνω σε ένα ξύλο κοπής, και χτυπήστε τα με τον πλάστη μέχρι οι χυμοί τους να αρχίζουν να βγαίνουν.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα φύλλα πάνω από τις πρησμένες αρθρώσεις και τυλίξτε τα με ένα επίδεσμο, γύρω από την άρθρωση, για να κρατήσετε τα φύλλα στη θέση τους.

Δείτε ακόμη: Αντιστρέψτε την λιπώδη νόσο του ήπατος & χάστε βάρος με αυτήν την σπιτική θεραπεία των τριών ημερών!

Φύλλα λάχανου για πρησμένα πόδια

Bάλτε τα φύλλα από το λευκό ή το πράσινο λάχανο στην κατάψυξη μέχρι αυτά να καταψυχθούν αλλά να παραμείνουν εύκαπτα. Τυλίξτε τα γύρω από τα πρησμένα πόδια σας και βάλτε τα πόδια σας ψηλά για 30 λεπτά. Το λάχανο έχει την ικανότητα να απορροφά τα υγρά και έτσι θα απομακρύνει το πλεονάζον υγρό από τα πόδια.

Δείτε ακόμη: Έχετε ψυχική κόπωση και κακή μνήμη; Αυτή η απλή σπιτική θεραπεία θα λύσει όλα σας τα προβλήματα σε ελάχιστο χρόνο

Προειδοποίηση: Είναι σπάνιο να παρουσιάσετε αλλεργία στο λάχανο, αλλά αν έχετε οποιαδήποτε διόγκωση ή φαγούρα στο δέρμα, αφαιρέστε τα φύλλα αμέσως. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό αν ο ερεθισμός συνεχίζεται ή επιδεινώνεται.

Πηγή: myhealthylifeguide.net

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close