Αν παρατηρήσετε αυτά τα σημάδια, τότε χρειάζεται να αποτοξινώσετε το σώμα σας αμέσως!

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αποφύγουμε την επίδραση των τοξινών σε καθημερινή βάση, καθώς ζούμε σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από τοξίνες που επηρεάζουν την υγεία μας και προκαλούν πολλές αρνητικές επιπτώσεις.

Οι τοξίνες βρίσκονται στα τρόφιμα που καταναλώνουμε, τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε, τα καθαριστικά οικιακής χρήσης και τα ηλεκτρονικά που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Επιπλέον, οι τοξίνες σχηματίζονται στο σώμα, και , λόγω των αρνητικών συναισθημάτων, των ορμονών του στρες, του άγχους και των συναισθηματικών διαταραχών.

Λόγω όλων αυτών, το σώμα μας έχει αναπτύξει μηχανισμούς για να αντιμετωπίσει τη συσσώρευση τοξινών στο σώμα, όπως η αφόδευση, η ούρηση, η εφίδρωση, και το κλάμα.

Δείτε ακόμη: 10 τοξίνες που βλάπτουν τα παιδιά

Οι Πολυάριθμοι ειδικοί πιστεύουν ότι το σώμα χρειάζεται μια διαδικασία αποτοξίνωσης που και που, προκειμένου προκειμένου να ενισχυθεί η συνολική υγεία και να καταπολεμηθούν οι διάφορες ασθένειες. Μια τέτοια θεραπεία αποτοξίνωσης θα πρέπει να ακολουθείται από μια ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή, η οποία θα παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Αν αγνοηθούν, τα προειδοποιητικά σημάδια που αποστέλλονται από το σώμα μας μπορεί να επιδεινώσουν την υγεία μας, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας. Μετά την αφαίρεση των τοξινών, το σώμα θα είναι ανανεωμένο και γεμάτο ενέργεια. Επίσης, η αποτοξίνωση θα βοηθήσει στην επιπλέον απώλεια βάρους.

ζούμε σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από τοξίνες που επηρεάζουν την υγεία μας και προκαλούν πολλές αρνητικές επιπτώσεις.

Ως εκ τούτου, το σώμα μας χρειάζεται μια διαδικασία καθαρισμού αν αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα ακόλουθα 8 συμπτώματα, τα οποία δεν πρέπει να αγνοηθούν από κανένα :

Πονοκέφαλοι – Αν υποφέρετε τακτικά από πονοκεφάλους, αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας είναι γεμάτο τοξίνες, και θα πρέπει να το καθαρίσετε. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποτοξινώσετε το σώμα σας πριν πάρετε κάποιο παυσίπονο.

Λευκή ή κίτρινη γλώσσα – Στην περίπτωση που η υγεία σας είναι καλή, η γλώσσα πρέπει να είναι απαλό κόκκινο ή φωτεινό ροζ χρώμα. Ωστόσο, αν η γλώσσα σας έχει πάνω της, πάνω από μια κίτρινη ή λευκή γραμμή, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καθαρίσετε το σώμα σας αμέσως. Επίσης, η κακή αναπνοή είναι μια άλλη ένδειξη ότι το σώμα σας έχει απεγνωσμένα ανάγκη το καθαρισμό.

Δείτε ακόμη: Βάζει ένα κουτάλι στη γλώσσα.. Και έτσι ανακαλύπτει αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή όχι..

Δερματικά προβλήματα – Εάν το δέρμα σας γίνεται ξηρό, με εξανθήματα ή ακμή, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν υπερβολικές ποσότητες τοξινών στο σώμα, που είναι ο κύριος λόγος για τα θέματα στο δέρμα σας.

Θέματα με τη χοληδόχο κύστη – Εάν η χολή που απελευθερώνεται στη χοληδόχο κύστη από το ήπαρ έχει μεγάλη συγκέντρωση, τότε το σώμα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε τοξίνες. Φράζει τη χοληδόχο κύστη και αυξάνει τον κίνδυνο χολολιθίασης.

Συμφόρηση ρινικής κοιλότητας – θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το σύμπτωμα είναι αρκετά συχνό, συνήθως μετά από την εισπνοή μεγάλων ποσοτήτων τοξικών χημικών ουσιών, οι οποίες είναι στον αέρα γύρω μας.

Υπερθέρμανση – Εάν το σώμα είναι γεμάτο από τοξίνες, η λειτουργία της καρδιάς αναγκάζεται να αυξηθεί, και οδηγεί σε μια κατάσταση γνωστή ως «υπερθέρμανση», η οποία αυξάνει την θερμότητα του σώματος. Ο ιδρώτας είναι ο φυσικός μηχανισμός του σώματος για την αφαίρεση των τοξινών, τις οποίες τις αποβάλλει μέσω των πόρων του δέρματος.

Το λίπος της κοιλιάς – η συσσώρευση τοξινών στο σώμα μπορεί επίσης να προκληθεί από το στρες, το άγχος, τα αρνητικά συναισθήματα, το θυμό, και τα καθημερινά προβλήματα.

Αυτές οι τοξικές ουσίες εμποδίζουν την ικανότητα του σώματος να ρυθμίζει τα επίπεδα της γλυκόζης και της χοληστερόλης και συνήθως αυξάνουν τη συσσώρευση των λιπών στην κοιλιακή περιοχή.

Δείτε ακόμη: Διώξτε μακριά τις τοξίνες από τον οργανισμό σας με αυτά τα 8 τρόφιμα

Αϋπνία – Οι τοξίνες μειώνουν τα ποσά της μελατονίνης που απελευθερώνονται από το σώμα, τα οποία χρησιμεύουν στο να δίνουν το σήμα στο σώμα για τον ύπνο. Η μείωση αυτή έχει ως επακόλουθο τον ανήσυχο ύπνο και την αϋπνία. Όταν αφαιρέσετε τις τοξίνες από το σώμα σας, αυτό θα βελτιώσει σημαντικά τον ύπνο σας.

Απλές συμβουλές και κόλπα για να αποτοξινώσετε το σώμα σας:

  • Καταναλώστε φυσικούς χυμούς αποτοξίνωσης και smoothies σε καθημερινή βάση
  • Καταναλώστε κάποια φυσική συνταγή αποτοξίνωσης κάθε πρωί
  • Γυμναστείτε καθημερινά
    Κάντε σάουνα
  • Κάντε λεμφικό μασάζ
  • Δοκιμάστε το στεγνό βούρτσισμα του δέρματος
  •  Κάντε αλματάκια σε ένα μίνι τραμπολίνο

Πηγή: goodmorningcenter.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close