τσίμπημα-από-κουνούπια-έλλειψη-βιταμίνης-

Ενώ είστε 10 άτομα στη παρέα τα κουνούπια, τσιμπάνε μόνο εσάς; Δεν είστε γλυκοαίματοι…απλά έχετε έλλειψη αυτής της βιταμίνης.

Ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων, που μέσα σε μία παρέα, τα κουνούπια πάντα έβρισκαν εμάς για να τσιμπήσουν. Οι μαμάδες μας, μας έλεγαν ότι είμαστε γλυκοαίματοι και παρόλο που δεν το είχαμε ψάξει επιστημονικά, θεωρούσαμε ότι όντως κάτι εκπέμπει το σώμα μας που τα μαγνητίζει.

Βρίσκαμε λύση σε σπρέι ενάντια στα κουνούπια, σε φιδάκια και σε παστίλιες για τα κουνούπια. Παρόλα αυτά φαίνεται πως υπάρχει ένας πιο φυσικός τρόπος να τα απομακρύνεις, αφού μπορεί να έχεις έλλειψη αυτής της βιταμίνης και γι’ αυτό τα κουνούπια να προτιμούν εσένα για…φαγοπότι. Διαβάστε παρακάτω:

τσίμπημα-από-κουνούπια-έλλειψη-βιταμίνης-

Photo via: kathimerini.gr

Δείτε ακόμα Στέβια, ασπαρτάμη, ζαχαρίνη: Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για προβλήματα υγείας που προκαλούν

Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα οι άνθρωποι που έχουν έλλειψη σε βιταμίνη Β1 προσελκύουν τα κουνούπια. Γι’ αυτό εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν άνθρωποι που αντί να ψεκάζονται με αντικουνουπικά σπρέι επιλέγουν να παίρνουν συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης Β1.

τσίμπημα-από-κουνούπια-έλλειψη-βιταμίνης-

Photo via: enallaktikidrasi.com

Η βιταμίνη Β1 αλλάζει την οσμή του σώματος με έναν τρόπο που τα κουνούπια δεν αγαπούν καθόλου. Μπορείτε να λάβετε αυτή την βιταμίνη μέσω της διατροφής με τρόφιμα όπως το λάχανο, το μπρόκολο, οι ηλιόσποροι ή το κουνουπίδι ή να ξεκινήσετε συμπληρώματα διατροφής.

Δείτε ακόμα Διαταραχές ύπνου: Ξυπνάτε κάθε βράδυ την ίδια ώρα; Δείτε από τι μπορεί να κινδυνεύει η υγεία σας

τσίμπημα-από-κουνούπια-έλλειψη-βιταμίνης-

Photo via: onmed.gr

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας πρόσφατος ιός που ονομάζεται Ζίκα αποτελεί πλέον παγκόσμιο κίνδυνο και μεταδίδεται μέσω των κουνουπιών, οπότε ένας λόγος παραπάνω να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την υγεία στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close