Το θαυματουργό ρόφημα που θα σας λύσει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα...

Γνωρίζετε ότι ο χυμός αγγουριού βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας του σώματος, και είναι εξαιρετικά αλκαλοποιητικός και αποτελεσματικός για την απομάκρυνση της κρυστάλλωσης του ουρικού οξέος στις αρθρώσεις, όπως γίνεται με την ουρική αρθρίτιδα.

Μπορεί να αισθανθείτε ένα μικρό πόνο με την κατάποση αυτού του ροφήματος -αλλά μην φοβάστε αυτό είναι ένα σημάδι επούλωσης – με αυτό το τρόπο εξαλείφονται οι συσσωρευμένες τοξίνες. Το σέλινο και το τζίντζερ θα συμβάλλουν στη μείωση της φλεγμονής κατά τον καθαρισμό. Είναι πραγματικά ο τέλειος συνδυασμός!!!

Δείτε ακόμη: Το έλαιο που απομακρύνει το ουρικό οξύ από το αίμα, διώχνει το άγχος και σταματά την επιθυμία για αλκοόλ και τσιγάρο

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από την κρυστάλλωση του ουρικού οξέος στις αρθρώσεις σας, δεν έχετε παρά να φτιάξετε αυτόν τον θαυματουργό ρόφημα!

Το σέλινο και το τζίντζερ θα συμβάλλουν στη μείωση της φλεγμονής κατά τον καθαρισμό. Είναι πραγματικά ο τέλειος συνδυασμός!!!

Συστατικά:

  • 1 αγγούρι μεσαίου μεγέθους
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • μισό λεμόνι
  • 2,54 cm ρίζα τζίντζερ

Δείτε ακόμη: Πως να μειώσετε γρήγορα το ουρικό οξύ για την πρόληψη της ουρικής αρθρίτιδας και το πόνο στις αρθρώσεις

Οδηγίες

  • Προετοιμάστε τα συστατικά. Καθαρίστε τα καλά πρώτα. Πλύνετε τα αρκετά καλά.
  • Κόψτε το αγγούρι σε μικρότερα κομμάτια ανάλογα με τη χωρητικότητα του αποχυμωτή σας.
  • Επίσης, βεβαιωθείτε οτι έχετε πλύνει πολύ καλά το σέλερι
  • Κόψτε το λεμόνι στη μέση. Βάλτε το άλλο μισό στο ψυγείο.
  • Στη συνέχεια, χαράξτε τη ρίζα του τζίντζερ με ένα μαχαίρι.

Ανακατέψτε τα όλα μαζί και το ρόφημά σας είναι έτοιμο!

Πίνετε αυτό το ρόφημα μέχρι να δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε (καλό θα ήταν να το πίνετε μία φορά ή δύο φορές την ημέρα για να επιταχύνετε τα αποτελέσματα)

 

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close