Το κλάμα βοηθά στη μείωση του βάρους! Δείτε μερικά απίστευτα πράγματα για τα δάκρυα που δεν είχατε ιδέα!

Πιστεύουμε ίσως πως το να κλαίμε, δηλώνει αδυναμία, και έτσι το αποφεύγουμε και μαθαίνουμε να καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας για να μην μας θεωρήσουν αδύναμους ή για να μην μας λυπούνται. Αν γνωρίζατε όμως μερικά πράγματα που έδειξαν έρευνες για τα δάκρυα θα κλαίγατε με μαύρο δάκρυ!

Γιατί όντως, το κλάμα έχει σχέση με την απώλεια βάρους και φυσικά δεν είχαμε ιδέα. Δείτε λοιπόν μερικά πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα δάκρυα, και μην αφήνετε τον εαυτό σας να τα καταπιέζει. Εκφραστείτε ελεύθερα και κλάψτε, γιατί έτσι είστε υγιείς!

Δειτε ακομα 6+1 κετογονικά τρόφιμα για απώλεια βάρους. Μάθετε ποια είναι αυτά 

Οι έρευνες δείχνουν ότι τα συναισθήματα υψηλής έντασης αυξάνουν την κορτιζόνη, μια ορμόνη στρες, που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του κοιλιακού λίπους εάν δεν απελευθερωθεί. Το κλάμα παρέχει στο σώμα μια έξοδο για την απελευθέρωση των ορμονών του στρες, μειώνοντας έτσι την ανεπιθύμητη αύξηση του βάρους μας.
Ο οργανισμός μας δημιουργεί τρία είδη δακρύων, τα βασικά, τα συναισθηματικά και τα αντανακλαστικά. Τα αντανακλαστικά δάκρυα παράγονται όταν τα μάτια εκτίθενται σε διάφορα ερεθίσματα. Τα βασικά δάκρυα παράγονται συνεχώς για να παρέχουν στα μάτια επαρκή λίπανση.

Το κλάμα βοηθά στη μείωση του βάρους! Δείτε μερικά απίστευτα πράγματα για τα δάκρυα που δεν είχατε ιδέα!
Ο Δρ William Fry, βιοχημικός, διαπίστωσε ότι τα αντανακλαστικά δάκρυα αποτελούνται από 98% νερό. Όταν τα συναισθηματικά δάκρυα δοκιμάστηκαν, τα δάκρυα περιείχαν και ορμόνες στρες εκτός από το νερό. Αυτά τα αποτελέσματα υποστηρίζουν ότι τα δάκρυα συμβάλλουν στην απελευθέρωση του συσσωρευμένου στρες και διαφόρων τοξινών του οργανισμού.

Το κλάμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και των ορμονών που προκαλούν αύξηση βάρους, στη θλίψη, ακόμη και στη χαρά και την ευφορία. Έτσι, την επόμενη φορά που έχετε την ανάγκη να κλάψετε, απλά βγάλτε ότι δάκρυ έχετε και ξεσπάστε με την ψυχή σας! Κάνει καλό στην υγείας σας αποδεδειγμένα.

RESOURCES `ELLE, NY TIMES, PSYCHOLOGY TODAY, AND MEDICALNEWSTODAY 

Δειτε ακομα Δίαιτα Optavia -Το νέο διατροφικό trend που υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους 

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close