Βάζει αυτό το διάλυμα στα αυτιά και εξαφανίζει το κερί σε μόλις ένα λεπτό!

Ο αφόρητος πόνος στο αυτί μπορεί να εξαφανιστεί αν χρησιμοποιήσετε κάποια υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας.

Το κερί στο αυτί ή κυψελίδα είναι η κιτρινωπή και ρητινώδη ουσία που εκκρίνεται στα κανάλια του αυτιού  από τους σμηγματογόνους αδένες που βρίσκονται σε αυτό. Ο ρόλος του κεριού είναι να κρατάει το εσωτερικό του αυτιού ασφαλή από τη σκόνη, τη βρωμιά και τα βακτήρια. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι βρωμιά και οτι είναι περιττό και έτσι το αφαιρούν τακτικά.

Δείτε ακόμη: Πώς βγαίνει το νερό από το αυτί: 6 εύκολοι τρόποι

Οι μπατονέτες χρησιμοποιούνται συνήθως για τον καθαρισμό του κεριού στο αυτί, αλλά δεν είναι αποτελεσματικές , επειδή ωθούν τα βακτήρια βαθύτερα στο εσωτερικό του αυτιού.

Αλλά ευτυχώς υπάρχει μια φυσική λύση για αυτό το πρόβλημα. Η θεραπεία που θα σας παρουσιάσουμε αποτελείται εντελώς από φυσικά συστατικά όπως είναι το λευκό ξύδι και το οινόπνευμα.

Ο ρόλος του κεριού είναι να κρατάει το εσωτερικό του αυτιού ασφαλή από τη σκόνη, τη βρωμιά και τα βακτήρια

Το οινόπνευμα έχει αποδειχθεί οτι εξαλείφει το 85% της αερόβιας βακτηριακής μόλυνσης, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό απολυμαντικό και καθαριστικό.

Δείτε ακόμη: Τι λένε τα αυτιά για την υγεία σας; Μπορείτε να εντοπίσετε οποιαδήποτε ασθένεια ανάλογα το σχήμα και το χρώμα τους

Το λευκό ξύδι είναι ένα ισχυρό αντιβιοτικό και αντιμικροβιακό που καταπολεμά αποτελεσματικά τη μόλυνση.

Δείτε πως να φτιάξετε αυτή την θεραπεία για την καταπολέμηση του κεριού στο αυτί :

Συστατικά:

  • Λευκό ξύδι
  • Οινόπνευμα

Δείτε ακόμη: Βάζει ένα μανταλάκι στα διάφορα μέρη του αυτιού και ο πόνος εξαφανίζεται!

Παρασκευή:

Ανακατέψτε ίση ποσότητα οινοπνεύματος και λευκού ξυδιού. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάρετε 1/2 κουταλάκι του γλυκού από αυτό το μείγμα και να το ρίξετε στο αυτί σας, έχοντας γυρισμένο τ κεφάλι σας προς την αντίθετη κατεύθυνση. Έπειτα θα πρέπει να μείνετε σε αυτή τη θέση για 2 λεπτά. Τώρα, όταν τελειώσετε με αυτό, θα πρέπει να αφήσετε το μείγμα να τρέξει έξω από το αυτί, ενώ εσείς θα βρίσκεστε σε όρθια θέση. Τώρα, θα πρέπει να κάνετε την ίδια διαδικασία για το άλλο αυτί.

Αυτή η φυσική θεραπεία σίγουρα θα σας βοηθήσει, ώστε τα αυτιά σας να είναι πεντακάθαρα , και θα απαλύνει τον αφόρητο πόνο.

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close