20 Χρόνια Μετά, η Δασκάλα Κοιτάει ΑΥΤΗ τη Σχολική Φωτογραφία… Σοκαρισμένη ΔΕΝ Μπορεί να Πιστέψει ΤΙ Βλέπει…!

Ο Robert και η Jessica Reboredo με τέσσερα παιδιά στο σπίτι και ένα βουνό από λογαριασμούς, ήξεραν ότι έπρεπε να αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στην δουλειά ώστε να έχουν φαγητό στο σπίτι. Η Jessica δούλευε σαν σερβιτόρα και ο Robert σαν ξυλουργός. Τα χρήματα που έβγαζαν τους έφταναν με το ζόρι. Τότε ο Robert έλαβε κάποια άσχημα νέα…

Δείτε ακόμη: Η συγκλονιστική ιστορία του ανθρώπου που έχασε τα πάντα όταν πέθανε η γυναίκα του

Αρρώστησε πολύ βαριά και χρειάστηκε να μεταφερθεί από το Λας Βέγκας στο Λος Άντζελες με ελικόπτερο. Εκεί οι γιατροί τον πληροφόρησαν ότι είχε καρκίνο στους όpχεις. Ο καρκίνος είχε μάλιστα κάνει μετάσταση στο στήθoς και στους πνεύμονες του. Οι προοπτικές ήταν άσχημες, αλλά ο Reboredo συνέχισαν να ελπίζουν ότι η εντατική θεραπεία θα αποκαθιστούσε την υγεία του.

Κατά την διάρκεια μιας συνηθισμένης βάρδιας, πολλοί «ανώνυμοι» πελάτες (μέλη της εκπομπής) της άφησαν αρκετά γενναιόδωρα φιλοδωρήματα, συνολικά 2.000 δολάρια.

20 Χρόνια Μετά, η Δασκάλα Κοιτάει ΑΥΤΗ τη Σχολική Φωτογραφία… Σοκαρισμένη ΔΕΝ Μπορεί να Πιστέψει ΤΙ Βλέπει…!

Δυστυχώς για την Jessica, οι θεραπείες του Robert έπρεπε να γίνουν σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους. Με τον άντρα της εκτός δουλειάς, επικεντρωμένο στην θεραπεία του, η ίδια περνούσε όλο της τον χρόνο στην δουλειά και πήγαινε με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη: Ο άντρας στο κρεβάτι: Η ιστορία πίσω από την εμβληματική φωτογραφία από το Χαλέπι

Το πρόγραμμα ήταν εξουθενωτικό, αλλά η Jessica ήξερε ότι η οικογένεια της χρειαζόταν τα χρήματα περισσότερο από ποτέ! Δεν μπορούσε να λείψει ούτε μια μέρα από την δουλειά. Όταν έμαθε τις δυσκολίες της οικογένειας η δασκάλα της Jessica από το δημοτικό, ήρθε σε επαφή με μια εκπομπή που οργάνωνε εκπλήξεις, το “Surprise Squad”. H Jessica δεν είχε ιδέα τι την περίμενε!

20 Χρόνια Μετά, η Δασκάλα Κοιτάει ΑΥΤΗ τη Σχολική Φωτογραφία… Σοκαρισμένη ΔΕΝ Μπορεί να Πιστέψει ΤΙ Βλέπει…!

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 10 ημέρες!

Κατά την διάρκεια μιας συνηθισμένης βάρδιας, πολλοί «ανώνυμοι» πελάτες (μέλη της εκπομπής) της άφησαν αρκετά γενναιόδωρα φιλοδωρήματα, συνολικά 2.000 δολάρια. Αλλά η έκπληξη δεν τελείωσε εκεί! Ένας τοπικός αντιπρόσωπος της Nissan σταμάτησε έξω από το μαγαζί για να δωρίσει άλλα 10.000 δολάρια στην Jessica και την οικογένεια της.

Πηγή: instabam.gr
Close