Συγκλονιστικό:Παντρεύτηκε όταν ήταν 4 ετών και στα 8 της παίρνει διαζύγιο

 

Ο πατέρας της την πάντρεψε νωρίς, το μετάνιωσε πρόσφατα, αλλά η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε από την πλευρά του γαμπρού

Μια απίστευτη ιστορία συμφωνα με το πρωτο θεμα είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά σε μια μικρή Ινδή η οποία παντρεύτηκε σε ηλικία 4 ετών, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια… έγγαμου βίου παίρνει διαζύγιο!

Ο λόγος για την Φατίμα Μάνγκρε, η οποία μετά από απόφαση του πατέρα της ντύθηκε νυφούλα πριν καν πάει σχολείο, παίρνοντας για σύζυγο έναν 14χρονο. Όπως ήταν φυσικό βέβαια, αυτός ο κατά συνθήκη γάμος δε θα μπορούσε να κρατήσει για πολύ καθώς οχτώ χρονών πια, η Φατίμα ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο. Η απόφαση ανήκει και πάλι στον πατέρα της, ο οποίος αντιλήφθηκε το λάθος του μετά από τέσσερα χρόνια και θέλει να γλιτώσει την κορούλα του.

Ο τραγικός πατέρας βέβαια δεν πρόλαβε να κάνει πράξη την επιθυμία του, καθώς τον πρόλαβε στο νήμα ο συμπέθερος! Η άλλη πλευρά λοιπόν κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου γιατί ενώ ο γαμπρός ζήτησε από τη νύφη να ζήσουν επιτέλους μαζί, ο πατέρας της αρνήθηκε να την αποχωριστεί πριν γίνει 18, κάτι που εξόργισε την οικογένεια του γαμπρού.
Συγκλονιστικό:Παντρεύτηκε όταν ήταν 4 ετών και στα 8 της παίρνει διαζύγιο
Η υπόθεση από την στιγμή που έγινε γνωστή άρχισε να απασχολεί τις ινδικές αρχές, οι οποίες αφήνουν αιχμές για τον πατέρα της Φατίμα και την απόφασή του να την παντρέψει. Από την πλευρά της η 8χρονη κέρδισε μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες καθώς πρόκειται για την μικρότερη διαζευγμένη γυναίκα του κόσμου.

Close