10 συμβουλές για sex που θα θέλαμε να δώσουμε στον μελλοντικό εαυτό μας.

Τι θα λέγατε εάν θα μπορούσατε να δώσετε συμβουλές για sex στον μελλοντικό εαυτό σας;

10 συμβουλές για sex

01. Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ σε διαμορφώνει για πάντα. 

02. Οι στύσεις έρχονται και παρέρχονται κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν  το απολαμβάνει.

03. Κανείς δεν γεννιέται εξαιρετικός εραστής. Οι δεξιότητες μπορούν να διδαχθούν  επάνω στα βασικά.Μπορούμε να τα βελτιώσουμε όλα.

 04. Οι άνδρες είναι οπτικά όντα. Τους αρέσει να κοιτάζουν σέξι πράγματα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνδρες παρακολουθούν πορνό. 

05.6. Αν δεν μπορεί να φιλήσει, θα είναι άχρηστος στο κρεβάτι. 

06. Μην συγχέεις την αγάπη με τη σφοδρή επιθυμία. Μπορεί να περάσεις ένα μικρό μέρος της ζωής σου απλά κάνοντας sex  

07. Οι άνδρες γενικά θέλουν να τους αγγίξεις δύο φορές πιο σκληρά απ΄ότι οι γυναίκες. Το δέρμα τους είναι παχύτερο. 

08. Το ανδρικό σεξουαλικό σύστημα είναι περάστε-σκουπίστε-τελειώσατε. Το γυναικείο σεξουαλικό σύστημα είναι πολύπλοκο και  τρομερά καλά μελετημένο. 

09. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι καλός στο κρεβάτι. Αλλά χρειάζεται καλή γνώση του θέματος,  εμπειρία και προθυμία  να αναλάβεις δράση.

10. Οι πιθανότητες για κοινή και ταυτόχρονη κορύφωση είναι εξαιρετικά απίθανες.  Σταμάτα να προσποιείσαι  μόνο και μόνο επειδή αυτό κάνουν τα ζευγάρια στα σήριαλ και στις ταινίες

Για περισσότερα σχετικά άρθρα πατήστε εδώ

 

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close