5 εκφράσεις από τη μαμά που έπιασαν τόπο!

Εκτός από μάνες,είμαστε και κόρες και οι μαμάδες μας-εκτός από το κλασικό βάλε ζακέτα,θα παγώσεις- μας δώσανε κάποιες συμβουλές,που ευτυχώς πιάσανε τόπο !

“Το λουλουδάκι που κοροϊδεύεις στην πόρτα σου φυτρώνει”
 
 Έλεγε η μάνα μου με ύφος στη κουτσομπόλα γειτόνισσα και είχε απόλυτο δίκιο!Ναι ότι κοροϊδεύουμε, κινδυνεύουμε κάποια στιγμή να το λουστούμε x2!
 Για αυτό καλά θα κάνουμε σα μάνες να κρατάμε το στόμα μας κλειστό και να μη σχολιάζουμε,συμπεριφορές και πράξεις  ιδίως παιδιών, πρώτον γιατί ταράζουμε τα τσάκρα μας και δεύτερων γιατί μπορεί η ίδια συμπεριφορά να αγαπηθεί με πάθος από το δικό μας παιδί και εκεί να μας δω μετά!
“Μην κάνειs στουs άλλουs αυτό που δεν θα θελεs να κάνουν σε σένα”
 
 Ακριβώς!Γιατί το σύμπαν συνωμοτεί πάντα!και θάρθει η στιγμή που θα κλαις και θα χτυπιέσαι και θα παρακαλάς τότε που είχες φάει το γκόμενο της κολλητής σου να μη το είχες κάνει ,γιατί αν δε το είχες κάνει,μπορεί το σύμπαν να μην ήταν τόσο κακό μαζί σου και να μην επιανες
επ αυτοφώρω το Μάκη με τη ξαδέρφη σου!
” Όταν γίνεις μάνα θα καταλάβεις……”
 
 A ρε μάνα!!! Respect! Έτσι ακριβώς είναι.. Που να καταλάβαινα την ανησυχία σου,όταν έβγαινα και ξεχνούσα να γυρίσω! “Που να καταλάβω πόσο σε πλήγωνα όταν σου έλεγα εσύ τι έχεις κάνει για μένα!Αρχ..ια σε νοιάζει “Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν ήξερα πόσο αγάπη μπορεί να κρύβει αυτό το “τσακίσου σπίτι και τα λέμε” η το “θα με πεθάνεις δε θα τη βγάλω σήμερα!”
“Κλείσε το φως δε θα κάνουμε πλούσια τη ΔΕΗ!”
Ένα από τα ψυχολογικά τραύματα που απέκτησα ως παιδί, είναι όταν η μάνα μου τσίριζε σαν τη τρελή που δεν έκλεινα τα φώτα!Σαφώς και μου έκανε μεγάλο καλό γιατί εν έτη 2014,αν συνέχιζα αυτό το τροπάριο θα ήμουν στην Ερμού και θα πουλούσα κάστανα
“Δώσε, κι ας είναι τα τελευταία σου λεφτά, και θα δεις ότι θα σου επιστραφούν από εκεί που δεν το περιμένεις.” 
 
Μην είστε τσιφούτηδες ισχύει!
Όσα πιο πολλά δίνεις θα σου επιστραφούν και με το παραπάνω!
(επενδύσεις σε marc jacobs τσάντες δεν ξέρω αν  μετράν) βοηθήστε το κόσμο γύρω σας όσο μπορείτε.Και δε μιλάμε μόνο υλικά. Ανοίξτε τη πόρτα σε μια γυναίκα που είναι φορτωμένη με ψώνια,δώστε προτεραιότητα σε μια έγκυο πείτε μια καλήμερα,κρατήστε συντροφιά σε έναν ηλικιωμένο.
Μάνα νομίζω έχω αρχίσει και σου μοιάζωωωωωωωωω
Λένα!

Close