8 μυστικά που όλες οι γυναίκες πρέπει να κρύβουμε από τους άνδρες

Μια γυναίκα μπορεί να σας δοθεί ψυχή τε και σώματι αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δε μπορεί να μοιραστεί με τον άνδρα με τον οποίο έχει σχέση. Κάθε γυναίκα κρατά αυτά τα μυστικά για ένα λόγο, κυρίως για να μην σας δείξει τα συναισθήματά της ή επειδή φοβάται πολύ να παραδεχτεί το τι βρίσκεται πραγματικά στο μυαλό της.

Εδώ είναι οκτώ από τα πιο κοινά μυστικά που κρατούν οι γυναίκες καλά κρυμμένα από τους άντρες στη ζωή τους.

1.Σκέφτονται το σεξ μαζί σας αρκετά

Οι γυναίκες θέλουν σεξ πολύ περισσότερο από ό, τι οι άνδρες πιστεύουν. Μερικές φορές είναι πολύ ντροπαλές για να μοιραστούν μαζί σας τις πιο ερωτικές σκέψεις και τις γραφικές φαντασιώσεις τους.

Δείτε ακόμη: Γιατί οι σύγχρονες σχέσεις είναι τόσο εύθραυστες

2. Εξακολουθούν να ελέγχουν τους πρώην τους

Οι γυναίκες ελέγχουν τακτικά το τι κάνουν οι πρώην τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εφόσον υπάρχει η τεχνολογία, αυτοί είναι δύσκολο να βρεθούν έξω από τη ζωή ή το μυαλό τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εξακολουθούν να τους αγαπούν. Είναι απλά περίεργοι και ελπίζουν ότι θα σαπίσουν στην αιώνια μοναξιά.

3. Τα συναισθήματά τους για την οικογένειά σας

Ακόμα κι αν μια γυναίκα δεν συμπαθεί την οικογένειά του αγοριού της ή του άνδρα της, δεν πρόκειται ποτέ να το εκφράσει με λόγια γιατί δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση που έχει με τον άνδρα της και δεν θέλει να πληγώσει τον αγαπημένο της. Οι περισσότερες γυναίκες απλά αποφεύγουν να βρίσκονται γύρω από την οικογένεια του αγοριού τους όποτε μπορούν.

Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται επίσης να αφιερώνουν τη ζωή τους σε μια σοβαρή σχέση.

4. Κρατάτε πράγματα από τις προηγούμενες σχέσεις

Οι περισσότερες γυναίκες κρατάτε το πρώτο ερωτικό μήνυμα ή επιστολή που έλαβαν όταν ήταν 16 αλλά και τις αναμνήσεις των νεότερων χρόνων τους.

Δείτε ακόμη: Κεφάλαιο σχέσεις: 5 βασικά λάθη που κάνουν ακόμα και οι πιο έμπειρες

5. Περιστασιακά βρίσκουν δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ

Οι γυναίκες βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να παρακάμψουν ευγενικά την ανάγκη να συμμετάσχουν στην απόλυτη ευχαρίστηση ….. Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να το αφήσετε να βλάψει το εγώ σας. Ναι, σας αγαπούν και θέλουν να έρθετε πιο κοντά, αλλά όχι κάθε φορά όταν είστε έτοιμοι να φύγετε από το σπίτι.

Δείτε ακόμη: Πώς η σχέση πατέρα-κόρης μπορεί να επηρεάσει την συνολική υγεία μιας γυναίκας

6. Ψεύτικοι οργασμοί που και που

Ναι, οι γυναίκες κάνουν πράγματι ψεύτικους οργασμούς, και το κάνουν εδώ και αρκετό καιρό τώρα! Μια γυναίκα προσπαθεί πάντα να ευχαριστήσει τον άντρα της και η παραδοχή ενός οργασμού μπορεί να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και να τονώσει ταυτόχρονα το εγώ του.

7. Φοβούνται την δέσμευση

Η δέσμευση και φοβία είναι ένα γνώρισμα των ανδρών; Όχι μόνο.. Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται επίσης να αφιερώνουν τη ζωή τους σε μια σοβαρή σχέση.

8. Δεν θέλουν να ακούσουν για τις σχέσεις που είχατε στο παρελθόν

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι γυναίκες να ακούσουν είναι οι πολλές λεπτομέρειες για τις πρώην σας!

Εσείς κρατάτε κάποιο μυστικό από τον αγαπημένο σας; Ενημερώστε μας και αφήστε μας ένα σχόλιο

Πηγή: keepyourbody.com
Close