Άφησε τα Παιδιά της μόνα τους όταν Ένιωσε Φρικτούς Πόνους στις Ωοθήκες- Όταν όμως τα Είδε Ξανά, έπαθε το ΣΟΚ της ζωής της!!!-ΦΩΤΟ

Μία από τις πιο μεγάλες θλίψεις στην ζωή είναι το να χάσεις ένα παιδί. Γι’αυτό και η Jodie Norton, μία μητέρα 4 παιδιών από την Utah, έμαθε ένα κόλπο στα παιδιά της για περίπτωση ανάγκης.

Δυστυχώς, ήρθε μία μέρα που ο 8χρονος και ο 10χρονος γιος της έπρεπε να χρησιμοποιήσουν αυτό το κόλπο.

Η Jodie ξύπνησε ένα πρωινό και ένιωθε έναν πολύ έντονο πόνο στην αριστερή της ωοθήκη. Πήγε αμέσως στο αμάξι με τα δυο της παιδιά και οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο. Φτάνοντας, πήρε τηλέφωνο έναν γείτονα και του ζήτησε να πάει τα παιδιά της σχολείο ενώ την εξέταζαν.

Ενώ της έκαναν εξετάσεις και διέγνωσαν ρήξη κύστης των ωοθηκών, οι γιοι της ήταν έξω σε ένα παγκάκι και περίμεναν.

Άφησε τα Παιδιά της μόνα τους όταν Ένιωσε Φρικτούς Πόνους στις Ωοθήκες- Όταν όμως τα Είδε Ξανά, έπαθε το ΣΟΚ της ζωής της!!!-ΦΩΤΟ

Αυτό που δεν φανταζόταν με τίποτα η Jodie ήταν πως ο γείτονας θα έκανε 40 λεπτά για να έρθει. Και μόνο το απόγευμα, όταν γύρισαν τα αγόρια της από το σχολείο, κατάλαβε τι είχε συμβεί σε αυτά τα 40 λεπτά.

Δείτε ακόμη: Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ: 8χρονος έχασε την όρασή του από ένα Παιχνίδι που ΟΛΟΙ έχουμε αγοράσει στα Παιδιά μας!

Ενώ περίμεναν, τους προσέγγισε μία γυναίκα με δύο άντρες και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στην τουαλέτα και να τους βοηθήσουν να πείσουν κάποιον που ήταν εκεί και δεν ήθελε να πάει στον γιατρό.

Η Jodie έχει ένα blog στο οποίο γράφει συμβουλές προς άλλους γονείς για το πώς να μεγαλώσουν ανεξάρτητα και υπεύθυνα παιδιά.

“Όχι ευχαριστώ,” απάντησαν τα αγόρια ξανά και ξανά όταν οι άγνωστοι επέμεναν να τους ακολουθήσουν. “Σας παρακαλώ, θα του σώσετε την ζωή εάν έρθετε στην τουαλέτα και του μιλήσετε,” έλεγαν συνέχεια στα αγόρια.

Δείτε ακόμη: Η Supernanny Jo Frost αποκάλυψε ένα λάθος που κάνουν όλοι οι γονείς των νηπίων

Τα αγόρια, ωστόσο, δεν έφυγαν μέχρι που έφτασε ο γείτονας τη Jodie. Καθώς μπήκαν στο αμάξι, τα δύο αγόρια είδαν έναν άντρα να βγαίνει από την τουαλέτα και να φεύγει μαζί με τους άλλους 3.

Άφησε τα Παιδιά της μόνα τους όταν Ένιωσε Φρικτούς Πόνους στις Ωοθήκες- Όταν όμως τα Είδε Ξανά, έπαθε το ΣΟΚ της ζωής της!!!-ΦΩΤΟ

«Όταν μου είπαν τι συνέβη, έμεινα άφωνη. Η οργή και το σοκ όμως μετατράπηκαν σε ευγνωμοσύνη όταν άκουσα πως ο γιος μου, CJ, χρησιμοποίησε ένα παλιό κόλπο για να προστατέψει εκείνον και τον αδερφό του. Ένα κόλπο για να καταλάβει εάν κάποιος έχει κακές προθέσεις,» είπε η Jodie.

Ο CJ εξήγησε στην μητέρα του: «Ήξερα πως ήταν κακοί άνθρωποι γιατί ζήτησαν την βοήθειά μας. Οι ενήλικοι δεν ζητούν βοήθεια από παιδιά..»


Αυτός ήταν ο κανόνας που είχε μάθει η Jodie στα παιδιά της: ένας ενήλικος δεν ζητάει ποτέ βοήθεια από παιδιά. Η Jodie έχει ένα blog στο οποίο γράφει συμβουλές προς άλλους γονείς για το πώς να μεγαλώσουν ανεξάρτητα και υπεύθυνα παιδιά. Αυτό το έξυπνο κόλπο είναι πολύ εύκολο για να το μάθουν οι γονείς στα παιδιά τους και είναι πολύ πιθανό να τους σώσει τη ζωή.

Πηγή: newsitamea.gr
Close