Άφησε το ένα νεογέννητο και ένα 3χρονο παιδί στο αμάξι και πήγε για ψώνια

Κι όμως, Απαράδεκτη μητέρα άφησε το νεογέννητο και το μόλις 3 ετών παιδί της, στο αμάξι, σε ημέρα καύσωνα και πήγε για ψώνια.

Έχουμε διαβάσει πολλές ειδήσεις για γονείς που ξεχνούν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο όπως για τον τραγικό θάνατο παιδιού που το ξέχασε η μαμά του στο αυτοκίνητο! Όσες φορές διαβάζουμε ή ακούμε για τέτοιες ειδήσεις αναρωτιόμαστε με οργή πως γίνεται να ξεχάσεις το παιδί σου οπουδήποτε.

Εδώ το κινητό σου και το πορτοφόλι σου δεν ξεχνάς. Είναι δυνατόν να ξεχάσεις ολόκληρο παιδί; Κι ενώ πολλές είναι αυτές οι ειδήσεις και κάπου ευχόμαστε να σταματήσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, η φρίκη δεν έχει τέλος.

Δείτε ακόμα Φρικιαστικός θάνατος για δύο αδέρφια 3 και 4 ετών που τα ξέχασε ο πατέρας τους στο αυτοκίνητο

Αυτή τη φορά μία μητέρα δεν ξέχασε, αλλά άφησε εσκεμμένα τα δύο παιδιά της κλεισμένα μέσα στο αυτοκίνητο για να πάει για ψώνια. Τα παιδιά ήταν μόλις ενός μήνα και τριών χρόνων αντίστοιχα και φυσικά η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε αντιδράσεις. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Το περιστατικό έλαβε μέρος στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Οι υπάλληλοι και οι πελάτες του καταστήματος κοιτούσε με αποτροπιασμό το τραγικό περιστατικό όπου μία μητέρα, για να πάει για ψώνια κλείδωσε τα δύο της παιδιά στο αυτοκίνητο, σε ημέρα καύσωνα.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό όταν το 3χρονο αγγελούδι κατάφερε με κάποιον τρόπο να βγει από το αυτοκίνητο και έκλαιγε χωρίς σταματημό στο πάρκινγκ του καταστήματος, όπου η μητέρα είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της. Η μητέρα εμφανίστηκε σύμφωνα με τους μάρτυρες και ξεκίνησε να βρίζει και να χτυπάει το παιδί.

Στο αυτοκίνητο υπήρχε το δεύτερο παιδί αυτής της ανεκδιήγητης μητέρας που ήταν μόλις ενός μήνα. Σύμφωνα και πάλι με μαρτυρίες, η μηχανή του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτή και ο κλιματισμός ενεργός, όμως και πάλι ήταν επικίνδυνο για τα δύο παιδιά, διότι το αμάξι ήταν κλειδωμένο, δεν υπήρχε επιτήρηση και δεν υπήρχε κανένα παράθυρο ανοιχτό.

Δείτε ακόμα Νεκρό μωράκι επειδή η μάνα του το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Καλιφόρνια οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ ψηλά. «Το αμάξι ήταν κλειστό από παντού» λέει ένας από τους μάρτυρες και φυσικά όσοι ήταν στο σημείο κάλεσαν την αστυνομία΄.

«Η μηχανή ήταν αναμμένη. Το μεγαλύτερο παιδί κατάφερε να ξεκλειδώσει και όταν πλησιάσαμε, διαπιστώσαμε ότι μέσα στο αυτοκίνητο είχε ζέστη παρά το ότι λειτουργούσες το κλιματιστικό.»

Όταν η μητέρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει όσους ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό η ίδια προσπάθησε να διαφύγει αλλά εκείνοι περικύκλωσαν το αμάξι έτσι ώστε να μην μπορέσει να φύγει μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί.

Δείτε ακόμα Φρικτός θάνατος για 2χρονη : Την ξέχασαν για 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο

Η ίδια δεν δίστασε να πατήσει το γκάζι και να εξαφανιστεί με κίνδυνο μάλιστα να πατήσει κάποιους από τους παρευρισκόμενους. Ευτυχώς οι αστυνομικοί εντόπισαν εν τέλει την “μητέρα” και την συνέλαβαν ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά μένουν προσωρινά στην Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων.

Photo cover via: e-mama.gr

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close