Αυτά είναι όλα Χριστουγεννιάτικα πάρκα σε όλη την Ελλάδα!

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της οικογένειας και των παιδιών. Σε όλη τη χώρα λειτουργούν θεματικά πάρκα με θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια, παραμύθια, εργαστήρια κατασκευών και άλλες δραστηριότητες. Ο Άη Βασίλης, οι νεράιδες και τα ξωτικά φροντίζουν για να ζήσουν τα παιδιά μια ξεχωριστή εμπειρία.

Από την άλλη πλευρά, τα Χριστούγεννα είναι για τους γονείς μια ανάπαυλα από τη δουλειά, μια ευκαιρία για ταξίδι, ξεκούραση και αναζωογόνηση.
Δεν είναι λίγοι οι γονείς που συνδυάζουν ένα ταξίδι για να απολαύσουν τις διακοπές αλλά να δώσουν και στα παιδιά την εμπειρία των Χριστουγέννων.
Δείτε παρακάτω ποιά θεματικά πάρκα λειτουργούν από τη Δράμα μέχρι την Κρήτη:

Santa Klaus Kingdom
MEC, Παιανία
Το “Βασίλειο του Άη Βασίλη” είναι το μεγαλύτερο πάρκο στην Ελλάδα, με τεχνητή πίστα για σκι και snowboard, παγοδρόμιο, δεκάδες παιδικές δραστηριότητες, πολλά παιχνίδια, εργαστήρια, event μαγειρικής, και πολλές ακόμα δράσεις.

Christmas Factory
Τεχνόπολις, Αθήνα
Το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Εργοστάσιο της Αθήνας περιμένει τα παιδιά της πόλης αλλά και των επισκεπτών -η Αθήνα είναι πάντα ένας σπουδαίος ταξιδιωτικός προορισμός- για να μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων στα παιδιά. Εκεί θα βρείτε ένα δάσος με έλατα και πολλά παιχνίδια όπως καρουζέλ, ρόδα και τρενάκι. Οι συναυλίες με ζωντανή μουσική και θεατρικές παραστάσεις είναι τα μεγάλα του ατού.

Αστερόκοσμος
ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη
Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει στην νύφη του Θερμαϊκού και τον Αστερόκοσμο. Παγοδρομίες, παιχνίδια λούνα παρκ, θεατρικά για τη Γέννηση, ξωτικά, νεράιδες, εργαστήρια με δραστηριότητες είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που θα συναρπάσουν τα παιδιά.

Ονειρούπολη
Δημοτικός Κήπος, Δράμα
Η Δράμα κατέχει ξεχωριστή θέση στους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη, ενώ η Ονειρούπολη είναι το πιο φημισμένο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας. Εκτός από τις δράσεις που διοργανώνονται για παιδιά, το χωριό φιλοξενεί γνωστούς pop stars για να διασκεδάσουν τους μικρούς τους θαυμαστές.

Το χωριό του Άη Βασίλη
Πάρκο Ρήγα Φεραίου, Βόλος
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Βόλου είναι ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ με τρενάκι, ρόδα, συγκρουόμενα, καρτ, αλλά και δράσεις στο πνεύμα των γιορτών όπως συναυλίες face painting, δράσεις κοινωνικού παντοπωλείου κ.ά.

Μύλος των Ξωτικών
Μύλος Ματσόπουλου, Τρίκαλα
Τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με ξεχωριστό τρόπο στα Τρίκαλα. Ο ιστορικός Μύλος Ματσοπούλου μετατρέπεται στο πιο συναρπαστικό Christmas Factory της Ελλάδας. Το κεντρικό θέμα είναι η παραγωγή Χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων, αλλά τα παιδιά μπορούν να κάνουν καρουζέλ, παγοδρομίες, να πάρουν μέρος σε παιχνίδια κ.ά.

Το Χωριό της Αγάπης
Εμπορικό Πάρκο, Λάρισα
Το Χωριό της Αγάπης φιλοξενεί παιδικά παιχνίδια, θεατρικές παραστάσεις, παγοδρομίες ζογκλέρ, face painting, εργαστήρια κατασκευών και αφηγήσεις παραμυθιών.

Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Πάρκο Μικράς Ασίας, Ηράκλειο
Το χωριό που θυμίζει Χριστουγεννιάτικο παραμύθι όπως κανένα άλλο στήνεται κάθε χρόνο στο Ηράκλειο.

mommy.gr

Close