Αυτές είναι οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι!

Εκτός από τις all time classic τζιν φούστες που είναι από τα πιο βολικά κομμάτια για το καλοκαίρι, υπάρχει και μία εναλλακτική που μπορούμε να επιλέξουμε, η οποία δεν απέχει πολύ αλλά έχει μια μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Μιλάω για τις φούστες με κουμπιά, ένα διακοσμητικό detail που δίνει χαρακτήρα και λίγο πιο casual ύφος στις φούστες μας, είτε είναι τζιν είτε από κάποιο άλλο υλικό όπως το suede.

Αυτές είναι οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι φούστες που θα δούμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι!

Με πληροφορίες από jenny.gr

Close