Αυτή η μαμά παραδέχεται ένα πράγμα για το δεύτερο παιδί της που όλοι οι γονείς θα ταυτιστούν

Κάθε γονιός γνωρίζει ότι τα πράγματα αλλάζουν όταν έρχεται ένα δεύτερο μωρό. Όχι μόνο είστε ένας διαφορετικός άνθρωπος, αλλά και οι περιστάσεις γύρω από την είσοδο αυτού του μικρού στον κόσμο είναι διαφορετικές. Παρόλο που μπορείτε να το αγαπάτε το ίδιο, έχετε περισσότερη εμπειρία αλλά λιγότερο χρόνο και αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα για τα οποία αγχωνόσασταν την πρώτη φορά μπορεί να τα προσπεράσετε στο δεύτερο μωρό.

Η Mary Katherine Backstrom blogger συνειδητοποιεί ότι το κοριτσάκι της μπορεί να έχει «το σύνδρομο του δεύτερο παιδιού» και το παραδέχτηκε αυτό σε ένα ειλικρινές γράμμα προς το μικρότερο παιδί της που όλοι οι πολυάσχολοι γονείς μπορούν να ταυτιστούν με αυτό.

Δείτε ακόμη: To γράμμα αυτού του παιδιού για τον Άγιο Βασίλη έγινε viral!

“Σήμερα έτυχε να ρίξω ένα γρήγορο βλέμμα στο ημερολόγιό μου και συνειδητοποίησα ότι πήγες 17 μηνών”, γράφει στην επιστολή της, την οποία μοιράστηκε στη σελίδα Mast Talk Breastfeeding στο Facebook. “Αισθάνομαι άσχημα γι ‘αυτό, επειδή στον αδερφό σου είχα δώσει περισσότερη σημασία δημοσιεύοντας κάθε μήνα για τα πρώτα του 2 χρόνια ένα κολάζ και ένα κατάλογο από τα επιτεύγμευτά. Για σένα δεν έχω κάνει τίποτα παρόμοιο.»

Αυτή η μαμά δύο παιδιών παραδέχεται ότι έπρεπε να ψάξει αρκετά για να βρει μια φωτογραφία που να είναι μέσα μόνο αυτή και η κόρη της και αυτή ήταν η καλύτερη που μπόρεσε να βρει. Όπως και άλλα πράγματα στη ζωή του δεύτερου παιδιού της, θα πρέπει να κάνει μια καλύτερη προσπάθεια αντί να είναι τόσο πολύ επιλεκτική. “Δεν έχουμε περάσει πολλές στιγμές μαζί, γλυκιά μου. Ήρθες σε αυτό τον κόσμο ως μέλος αυτής της χαοτικής οικογένειας και ο αδελφός σου ανακαλύπτει διαρκώς τρόπους για να σε πληγώνει”, έγραψε.

Μπορεί να γεννήθηκες δεύτερη σε αυτήν την οικογένεια, αλλά ποτέ δεν θα είστε δεύτερη στην καρδιά μας

“Πάντα σε βάζω μέσα στο πάρκο ή σου βάζω να δεις Mickey Mouse, είτε σε δένω πάνω στο ειδικό ψηλό καρεκλάκι , ώστε να μπορώ να τα βγάλω πέρα με το σπίτι ή για να τραβήξω τον αδερφό σου από τον ανεμιστήρα οροφής.”

Αυτή η μαμά παραδέχεται ένα πράγμα για το δεύτερο παιδί της που όλοι οι γονείς θα ταυτιστούν

Δείτε ακόμη: Η μαμά αυτή μεταμορφώνει τα υγιεινά γεύματα του παιδιού της σε χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων

Ωστόσο, το κοριτσάκι της δεν έχει προσέξει ακόμη αυτή την έλλειψη προσοχής, ή αναρωτιέται γιατί τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ήρεμα ή να ακολουθούν ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα. “Ο Θεός να σε ευλογεί, απλά να χαμογελάς και να γελάς όπως είναι άλλωστε εντελώς φυσιολογικό”, έγραψε. “Υποθέτω, για σένα, είναι.”

Ωστόσο, σαν δεύτερο παιδί και η ίδια, η Μary Kathrine αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάτι που δεν κατανοούσε μέχρι που έγινε μαμά – και θέλει το δικό της μωρό να μάθει αυτό το μάθημα πολύ νωρίτερα. “Η προσοχή μου μπορεί να διαιρεθεί δυσανάλογα, αλλά η καρδιά μου όχι. Δεν υπάρχει διαίρεση της αγάπης της μητέρας μεταξύ των παιδιών της”, έγραψε. “Εντάξει, ίσως να σε έχω φωνάξει με το όνομα του σκύλου μιά ή δύο φορές, αλλά η αγάπη μου για σένα είναι πολύ δυνατή.”

Ακόμη και όταν αισθανθεί ότι η μαμά της τραβιέται σε εκατό διαφορετικές κατευθύνσεις, η Μary Katherine θέλει η κόρη της να γνωρίζει ότι η αγάπη της γι ‘αυτήν είναι μοναδική, ανεξάρτητη από ό, τι συμβαίνει στη ζωή του αδελφού της. “Μπορεί να γεννήθηκες δεύτερη σε αυτήν την οικογένεια, αλλά ποτέ δεν θα είστε δεύτερη στην καρδιά μας. Επειδή η αγάπη της μητέρας δεν χωρίζεται…. Αυτή πολλαπλασιάζεται, “έγραψε.” Και, πήραμε μια διπλή δόση αγάπης μαζί σου. ”

thestir.cafemom.com

Close