Αυτή την τσάντα, που τρέλανε τις Σκανδιναβές, θα την λατρέψεις!

Οι γυναίκες που περπατούν στους δρόμους σε κάθε μητρόπολη της μόδας,παραδίδουν μαθήματα στιλ με το δικό τους τρόπο.

 

Οι street style εμφανίσεις πάντα έχουν ενδιαφέρον. Γιατί γεννούν ιδέες και έμπνευση. Σου επιτρέπουν να παρατηρήσεις την ιδιοσυγκρασία και τη φιλοσοφία των γυναικών που ζουν χιλιόμετρα μακριά σου και κινούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς από τους δικούς σου.

Πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και αυτό στάθηκε μια καλή αφορμή για να βάλουμε το στιλ των γυναικών εκεί στο μικροσκόπιο. Οι γυναίκες στην Κοπεγχάγη κάνουν απρόσμενους συνδυασμούς, φορούν prints και έντονα χρώματα, αποθεώνουν τις oversized γραμμές και το layering.

Tα αξεσουάρ, αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών τους. Μια συγκεκριμένη hangbag είναι αγαπημένη επιλογή των γυναικών στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Κλασική. Χωράει αυτά που κάθε γυναίκα μπορεί να χρειαστεί στις διαδρομές της στην πόλη.

Η Boyy bag είναι η it τσάντα που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες στην Κοπεγχάγη. Συμπληρώνει με στιλ εμφανίσεις τους όλη την ημέρα: από το γραφείο μέχρι την απογευματινή τους βόλτα. Για εκείνες αποτελεί τσάντα-επένδυση. Οι πωλήσεις της αυξάνονται συνεχώς και φαίνεται ότι και αυτή και την επόμενη σεζόν θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις.

δείτε την στο apithano.gr

Close