Αντρικές βερμούδες : 15 ιδέες για αντρικές βερμούδες για το καλοκαίρι του 2021_

Οι 15 πιο μοντέρνες αντρικές βερμούδες για φέτος το Καλοκαίρι. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε 15 μοντέρνες αντρικές βερμούδες για τον γιό σας ή τον σύζυγό σας.

Άλλο ένα Καλοκαίρι ετοιμάζεται να ξεκινήσει κι εμείς ανυπομονούμε να το ζήσουμε. Το Καλοκαίρι είναι η εποχή των διακοπών, της θάλασσας, της ανεμελιάς. Είναι όμως και η εποχή της ζέστης. Γυναίκες και άντρες δεν μπορούν να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες, ακόμη και το βράδυ, ειδικότερα τον Ιούλιο.

Ψάχνουμε λοιπόν ρούχα που να είναι μοντέρνα, καλοκαιρινά και δροσερά για την δουλειά, την βόλτα, τις υποχρεώσεις μας στο κέντρο. Οι άντρες φαίνεται πως φέτος το Καλοκαίρι βρήκαν λύση στο πρόβλημά τους. Αυτή η λύση είναι οι αντρικές βερμούδες.

Δείτε ακόμα Τα πιο μοντέρνα & εντυπωσιακά αντρικά outfits για το Καλοκαίρι 

Οι αντρικές βερμούδες είναι παντελόνια που φτάνουν μέχρι το γόνατο ή μέχρι λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Θα τα βρείτε στην αγορά σε διάφορα μήκη και φάρδη. Είναι καλοκαιρινά παντελόνια, πολύ δροσερά και βολικά για τους άντρες. Θα κάνουμε λοιπόν ένα μικρό αφιέρωμα στην αντρική μόδα.

Επίσης επειδή οι αντρικές βερμούδες είναι και πολύ όμορφες εμφανισιακά οι άντρες τείνουν να τις προτιμούν σε όλες τις περιστάσεις. Θα δεις έναν άντρα με βερμούδα στην δουλειά, στο πρώτο ραντεβού, στο κέντρο, ακόμη και στην βάπτιση ή στον γάμο – αν δεν είναι επίτιμος καλεσμένος -.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι τι δώρο να πάρεις στον σύζυγο ή στον γιό σου, εμείς αποφασίσαμε να σου βρούμε 15 μοντέρνες ιδέες για αντρικές βερμούδες. Αν πάλι είσαι αναγνώστης και ψάχνεις κάτι για να ανανεώσεις την εικόνα σου στον καθρέφτη, αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει πολύ. Διαβάστε παρακάτω: 

Σκούρη μπλε αντρική βερμούδα

Το σκούρο μπλε είναι ένα υπέροχο χρώμα για τα αντρικά ρούχα και όχι μόνο. Το Καλοκαίρι το σκούρο μπλε είναι σε θέση να τονίσει το μαύρισμά σου. Μπορείς λοιπόν να προτιμήσεις μία μοντέρνα αντρική βερμούδα σε σκούρες μπλε αποχρώσεις. Αναγνώστη μας, μπορείς να την συνδυάσεις με κόκκινο ή και ροζ φωτεινό πουκάμισο.

σκούρη_μπλε_αντρική_βερμούδα_

Λευκή φαρδιά βερμούδα

Οι φαρδιές βερμούδες είναι από τις πιο βολικές βερμούδες για τους άντρες. Είναι ιδανικές για τους άντρες που έχουν λίγα παραπάνω κιλά ή που θέλουν ένα παντελόνι για τις υποχρεώσεις στο κέντρο. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις μία λευκή φαρδιά βερμούδα και να την συνδυάσεις με ένα πουκάμισο σε θαλασσί ή λευκές αποχρώσεις.

λευκή_αντρική βερμούδα_

Τζιν βερμούδα

Αν δεν είχαμε τζιν βερμούδα στο σημερινό άρθρο δεν θα ήταν ολοκληρωμένο. Το τζιν δεν έχει εποχή και φυσικά οι άντρες το αγαπούν πολύ. Σίγουρα λοιπόν μία τζιν βερμούδα μπορεί να συνοδεύσει τον γιο σου ή τον σύζυγό σου σε κάθε περίσταση.

Με ένα λευκό πουκάμισο θα μπορούσε να βγει για ένα ποτό ή έναν καφέ. Ενώ με το σωστό πουκάμισο θα μπορούσαμε να τον δούμε ακόμη και σε μία επίσημη περίσταση, φορώντας την.

Δείτε ακόμα Αντρικά μαγιό: 20 υπέροχα σχέδια και χρώματα για να αγοράσεις στον γιo ή τον σύζυγο σου!

τζιν_αντρική_βερμούδα_

Θαλασσί βερμούδα

Κάνε τον γιό ή τον άντρα σου να παίξει με τα χρώματα φέτος το Καλοκαίρι. Μία θαλασσί βερμούδα είναι άκρως καλοκαιρινή και σίγουρα θα του ανεβάσει την διάθεση όταν θα την δει και θα την φορέσει. Συνδυάζεται με λευκό πουκάμισο γιατί είναι έντονο το χρώμα της.

θαλασσί_αντρική_βερμούδα_

Χακί βερμούδα

Το χακί είναι από τα κορυφαία χρώματα στις φετινές τάσεις. Έτσι μία αντρική χακί βερμούδα σε συνδυασμό με ένα χακί t-shirt σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Μία πολύ μοντέρνα πρόταση για casual περιστάσεις.

χακί_αντρική_βερμούδα_

Βερμούδα παραλλαγής

Και μιας και πιάσαμε τα χακί είπαμε να βάλουμε και μία παραλλαγή. Η παραλλαγή μπορεί να είναι έντονο σχέδιο όμως είναι διαχρονικό και ιδιαίτερα αγαπημένο στο αντρικό κοινό. Μπορείς να αγοράσεις μία αντρική βερμούδα παραλλαγής και να την συνδυάσεις με μία χακί μπλούζα ή ακόμη και με μία πορτοκαλί όπως παρακάτω.

αντρική βερμούδα_παραλλαγή_

Γκρι βερμούδα

Μία γκρι βερμούδα είναι μία άριστη και safe επιλογή για όλες τις περιστάσεις. Θέλεις να πας στην δουλειά; Θέλεις να πας για καφέ; Θέλεις να πας στην σχολή; Όπου κι αν θες να πας αυτή η γκρι βερμούδα σου υπόσχεται εντυπωσιακά outfits.

γκρι_αντρική βερμούδα_ιδέες_ χακί_αντρική_βερμούδα_

Βερμούδα πιο πάνω από το γόνατο

Η παρακάτω βερμούδα δεν είναι ότι έχει κάποια τρανταχτή διαφορά από τις υπόλοιπες. Αν την προσέξετε καλύτερα όμως θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο κοντή από το συνηθισμένο. Λοιπόν είναι μία νέα τάση που αγαπήθηκε πολύ από τους νέους. Αξίζει να το τολμήσεις.

σκούρη_μπλε_αντρική βερμούδα_

Φαρδιά βερμούδα για casual εμφανίσεις

Υπέροχη φαρδιά και άνετη βερμούδα που θα σε συντροφεύσει στις casual εμφανίσεις σου. Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα φαρδύ πουκάμισο και σίγουρα θα είσαι άνετος και όμορφος όλη την μέρα.

μαύρη_αντρική_βερμούδα_

Λευκή βερμούδα με καφέ ζώνη για επίσημες εμφανίσεις

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο οι άντρες είναι ικανοί να φορέσουν μία βερμούδα κι ένα ωραίο πουκάμισο και να παρευρεθούν σε γάμο. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις μία λευκή επίσημη βερμούδα και να την αναδείξεις με μία καφέ δερμάτινη ζώνη κι ένα θαλασσί πουκάμισο. Ένα επίσημο σύνολο που θα σου ταιριάζει πολύ.

λευκή_αντρική_βερμούδα_

Μουσταρδί βερμούδα

Φυσικά το μουσταρδί κατάφερε να γίνει τάση και στην αντρική μόδα. Έτσι μία μουσταρδί βερμούδα συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα t-shirts της ντουλάπας σου και αποτελεί μέχρι και τώρα μία άνετη επιλογή για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις.

μουσταρδί_αντρική_βερμούδα_ μπεζ_αντρική_βερμούδα_μπεζ_αντρική_βερμούδα_

Κόκκινη βερμούδα

Μία υπέροχη κόκκινη βερμούδα που θα σε κάνει να δείχνεις φλογερός φέτος το Καλοκαίρι. Σίγουρα το κόκκινο δεν έχει ηλικία οπότε ο κάθε άντρας μπορεί να διαλέξει την παρακάτω βερμούδα. Συνδύασέ την με μαύρο ή λευκό πουκάμισο και θα μείνεις αξέχαστος.

κόκκινη_αντρική_βερμούδα_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τον μπαμπά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close