Συγκλονιστική ιστορία: Μητέρα  έχασε το μωράκι της και για να τιμήσει τη μνήμη του φωτογραφίζει πρόωρα μωρά!
 
Μια συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από μια μάνα την Ντενίν Μπράιαν, η οποία έχασε την 6 μηνών κόρη της στη Μινεσότα…
baby7.jpg
Η θλίψη της την κατέβαλλε αρχικά, όμως λίγο μετά ένιωσε ότι δεν μπορούσε να μείνει άπραγη. Ήθελε να κάνει κάτι για να τιμήσει τη μνήμη της μικρής και έτσι άρχισε να φωτογραφίζει πρόωρα μωρά.
baby8.jpg
Η μητέρα από τη βόρεια Καρολίνα έχει άλλα έξι παιδιά, αλλά όπως λέει και ο λαός «όποιο δάχτυλο και αν κόψεις το ίδιο πονάει».
baby9.jpg
Η σύντομη ζωή της κόρης της, την ώθησε να γίνει εθελόντρια φωτογράφος στα μωρά που γεννιούνται πρόωρα!
baby10.jpg
baby11.jpg
Πολλά βρέφη γεννιούνται πρόωρα και επιζούν, χαρίζοντας απέραντη ευτυχία στους γονείς τους. Αυτές οι στιγμές ήταν που ήθελε να κάνει να θυμούνται οι γονείς για πάντα –βλέποντας πόσο μεγαλώνουν τα παιδιά τους από τη στιγμή της γέννησης τους- και το έπραξε παίρνοντας τη φωτογραφική μηχανή της και απαθανατίζοντας τα μωράκια.
Το πρώτο της «κλικ» έγινε με τον μικροσκοπικό Γουόλκερ Προύετ που γεννήθηκε στις 25 Απριλίου, ζυγίζοντας μόλις 500 γραμμάρια, ενώ δημιούργησε και το πρώτο της βίντεο στο οποίο κατέγραφε την πρόοδο του μικρού.
baby1.jpgΑυτό είναι ένα μέρος του «Σχεδίου 100 ημερών», το οποίο καταγράφει τις πρώτες 100 μέρες της ζωής των πρόωρων στο νοσοκομείο. Ιδίως μέχρι και την 80η μέρα, οπότε τα περισσότερα μωρά είναι πλέον υγιή και μπορούν να βγουν από το νοσοκομείο.
baby2.jpg
«Ο Γουόλκερ ήταν τόσο μικρός, που δεν μπορούσες καν να τον αγγίξεις. Μπορούσες μόνο να νιώσεις λίγο το δέρμα του, το οποίο ήταν κι αυτό εύθραυστο. Τον φωτογράφισα πέντε μέρες πριν καταφέρουμε να τον κρατήσουμε αγκαλιά», λέει η Μπράιαν.
baby3.jpg
Εδώ έχει μεγαλώσει λίγο, όντας πλέον 27 ημερών..
«Η Ντενίν ήταν υπέροχη. Ερχόταν κάθε μέρα και φωτογράφιζε τον Γουόλκερ. Όταν φύγαμε από το νοσοκομείο ήρθε και μας έκανε άλλη μια υπέροχη φωτογράφιση, στην οποία όμως ήμασταν όλοι μαζί και μας έδωσε τα πλήρη δικαιώματα των φωτογραφιών», εξήγησε η μητέρα του Γουόλκερ.
baby4.jpg
Εδώ έχει φτάσει τις 54 μέρες και δείχνει πιο δυνατός και ενεργητικός…
baby5.jpg
Την 74η μέρα ο μικρός Γουόλκερ ζυγίζει πλέον 1.810 γραμμάρια…
baby6.jpg

Close