Έχετε νεύρα, εμείς την πληρώνουμε

Υπάρχουν μέρες που είστε κακές μαζί μας (χωρίς να φταίμε) και αυτοί είναι οι πιο συχνοί λόγοι που χρησιμοποιείτε για να δικαιολογήσετε την τρέλα σας.

 

Πολλές φορές έχω προσπαθήσει να καταλάβω γιατί ενώ όλα πάνε καλά στη σχέση μας γίνεστε, εντελώς ξαφνικά, παρανοϊκά κακές μαζί μας. Μετά, λοιπόν, από πολλή σκέψη και μελέτη κατέληξα στις εξι προφανείς δικαιολογίες που χρησιμοποιείτε όταν είστε άδικες μαζί μας και ξεσπάτε χωρίς λόγο τα νεύρα σας.
Περίοδος (πριν και κατά τη διάρκεια).
Πρέπει, θέλουμε δε θέλουμε, για μία εβδομάδα το μήνα να καταπιούμε τα δικά μας προβλήματα και να είμαστε πολύ καλοί μαζί σας, γιατί έχετε περίοδο. Ναι, σίγουρα οι ορμόνες παίζουν μαζί σας και σας προκαλούν περίεργα και ακατανόητα συναισθήματα, απλά είναι φορές που επικαλείστε την περίοδο σχεδόν καθημερινά, λες και είστε μόνιμα σε κατάσταση έμμηνου ρύσεως. Και αν τολμήσουμε να πούμε κάτι κάποια φορά που είστε παράλογα ιδιότροπες, τότε η απάντηση είναι μια «Άσε με. Δεν είμαι καλά. Έχω περίοδο».
Πείνα.
Όταν πεινάτε, μετατρέπεστε αυτόματα σε μικρούς σατανάδες. Ειδικά, αν κάνετε και δίαιτα, τότε είστε μαινόμενοι ταύροι σε υαλοπωλείο. Εν τω μεταξύ, το αστείο είναι πως ακόμη κι αν λιμοκτονείτε, έχετε ακόμη αντοχές για να μας επιτεθείτε.
Κούραση.
 Όταν είστε κουρασμένες από τη δουλειά, τότε ό,τι κι αν πούμε είναι ενοχλητικό. Αστεία  με τα οποία άλλη φορά θα ξεκαρδιζόσασταν όταν θα τα ακούγατε, τώρα απλά σας ενοχλούν. Και ο λόγος για τα νεύρα σας ένας: πολλή δουλειά στο γραφείο.
Γενέθλια.
Τις ημέρες πριν τα γενέθλια σας είστε έξαλλες. Και πάλι μας επιτίθεστε. Μπορεί μάλιστα να περάσετε τα γενέθλιά σας στο μπάνιο κλαίγοντας, αλλά αυτό δε σας πειράζει γιατί πάλι έχετε τη δικαιολογία έτοιμη: «είναι τα γενέθλια μου κι αν θέλω να τα περάσω κλαίγοντας, αυτό θα κάνω».
Τι θα φορέσετε.
Όταν έχουμε να βγούμε και δεν ξέρετε τι να φορέσετε, πάλι γίνεστε έξαλλες. Και μάλιστα φαίνεται πως για σας η δικαιολογία «Δεν έχω τι να φορέσω», είναι η πιο λογική για να μας επιτεθείτε δίχως αύριο.
Αυπνια και ξενυχτι λογω μωρου!
Εδω δικαιολογηστε!!!!!
Όχι, ότι εμείς είμαστε τα πιο λογικά και ήρεμα όντα, αλλά εσείς δεν δείχνετε έλεος ποτέ.

Close