Δείτε τί σημαίνει αν αυτές οι 2 Γραμμές στις παλάμες σας Ευθυγραμμίζονται.

Φέρτε τα χέρια σας μαζί και να δούμε αν αυτές οι 2 γραμμές στις παλάμες σας ευθυγραμμίζονται και μετά δείτε τι σημαίνει αυτό.

Μπορείτε να διαβάσετε προσεκτικά τις γραμμές στις παλάμες απλά κοιτάζοντας την πρώτη γραμμή κάτω από τα δάχτυλά.. Αυτή η γραμμή ονομάζεται γραμμή του γάμου και μπορεί να πει πολλά για σας και για το έτερον ήμισυ. Τώρα, κοιτάξτε τις παλάμες σας και δείτε τη γραμμή του γάμου και τι λέει για την αγάπη σας!

Τη γραμμή του γάμου μπορείτε να τη συναντήσετε σε 3 τύπους:

chiromantia-image3

Στο ίδιο ύψος

Ευγενικό άτομο, ευαίσθητο με κοινή λογική, δεν του αρέσουν οι απρόβλεπτες καταστάσεις και πιθανόν να παντρευτεί κάποια/οια που να την εγκρίνουν όλοι.

chiromantia-image2

Στο δεξί χέρι η γραμμή είναι ψηλότερη

Αρκετά ώριμο άτομο, που οι ηλικιωμένοι άνθρωποι εκτιμούν βαθιά, ίσως θα μπορούσε να παντρευτεί κάποια/οιον με μεγαλύτερη ηλικία. Είναι άτομο διαισθητικό και έχει την ικανότητα να αισθάνεται την αύρα των άλλων. Δεν επηρεάζεται και δεν τον ενδιαφέρει στην παραγματικότητα τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνον/νη.

Στο αριστερό χέρι η γραμμή είναι ψηλότερη

chiromantia-image

Το άτομο που στο αριστερό χέρι έχει πιο ψηλά τη γραμμή είναι δραστήριο, του αρέσουν οι αλλαγές και λατρεύει τις προκλήσεις. Προτιμάει τις παθιασμένες και φλογερές σχέσεις και θα μπορούσε να κάνει εύκολα έναν αντισυμβατικό γάμο. Αυτά τα άτομα διαθέτουν ωραία εξωτερική εμφάνιση.

Close