Είμαστε μαζί με την κάθε Τουνη!

Η Τούνη, για την οποία ομολογώ δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο κλαίγοντας. Περιέγραφε, πως εδώ και τρία χρόνια έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια μετά από το σ@ξ, την ώρα που κοιμόταν. Τις τελευταίες μέρες αν δεν κάνω λάθος, κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο, στο οποίο έδειχνε την ίδια να κάνει σ@ξ.

Έκανε σ@ξ με έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν στην ίδια παρέα με εκείνη και δημοσιοποίησε φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές τους στιγμές. Η Τούνη, βγήκε και μίλησε γι’ αυτό και πολύ καλά έκανε. Δεν είναι κακό να κάνεις σ@ξ. Κακό είναι να κυκλοφορείς προσωπικές φωτογραφίες συντρόφων σου.

Και επειδή φυσικά και βγήκαν οι γνωστοί σκατόψυχοι μισογύνιδες (πλεονασμός το σκατόψυχοι μάλλον) και έθαψαν το θύμα λέγοντας “τράβα βρες με πόσους έχει πάει” “ας πρόσεχε” κοκ, να θυμίσω ότι τα σκουπίδια είναι αυτοί που δεν σέβονται ότι τους εμπιστεύτηκες. Θα κάνουμε σ@ξ με όσους θέλουμε κι εσείς θα μας σέβεστε, θέλετε δε θέλετε.

Όσοι παίρνετε στα χέρια σας τέτοιες φωτογραφίες και τέτοια βίντεο, μην τα κοινοποιείτε γιατί γίνεστε συνένοχοι, ακόμη κι αν το πρόσωπο που βλέπετε είναι δημόσιο.

Να θυμόμαστε ότι η Τούνη δεν είναι η μόνη. Πολλά κορίτσια σε όλο τον κόσμο διασύρονται επειδή τόλμησαν να κάνουν σ@ξ. Διασύρονται μέχρι που φτάνουν σε σημείο να αυτοκτονήσουν.

Είμαστε μαζί με την κάθε Τουνη!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close