Ένας μπαμπά που πάλεψε με το καρκίνο.Το συγκλονιστικό γράμμα στην κόρη του

Συγκινεί ο θετός πατέρας της μικρής Kelli, ο οποίος ενώ έπασχε από τελευταίο στάδιο καρκίνου στον εγκέφαλο, προσπαθούσε να συγκεντρώσει χρήματα από φιλανθρωπίες για τη θεραπεία της μικρής του, που πάσχει και αυτή από καρκίνο.

Ο 32χρονος Tom Attwater, ενώ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο, είχε φτιάξει τη “λίστα” του ως πατέρας για να φύγει ήρεμος από τη ζωή. Γνωρίζοντας πως δε θα μπορέσει να σταθεί στην οικογένειά του, ήθελε να εξασφαλίσει το καλύτερο για αυτούς. Στο άκουσμα ότι και η θετή του κορούλα έπασχε από τη βαριά ασθένεια, προσπαθούσε να διασφαλίσει πως θα λάβει τη φροντίδα και την ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται. Κατάφερε, να συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο λίρες, για τη μικρή Kelli για να τη σώσει από τον καρκίνο. Παρά την υπερβολική κόπωση και τις καθημερινές επιληπτικές κρίσεις, σηκωνόταν κάθε μέρα από το κρεβάτι του ώστε να μαζέψει τα χρήματα. “Ήθελα να ξέρω, ότι αν και ο ίδιος δε θα ζω, η Kelli, σε οποιαδήποτε ηλικία, θα είχε όλες τις ανέσεις”, δήλωνε με δάκρυα στα μάτια ο άντρας. “Στην αρχή ήθελα να συγκεντρώσω χρήματα. Μετά, ήθελα στο έπακρον να αξιοποιήσω κάθε μέρα που είχα με την οικογένειά μου. Ένιωσα θυμό και απογοήτευση που ακόμη δεν είχα παντρευτεί τη Joely και δεν είχα χαρίσει ένα αδελφάκι στη Kelli”. Και έτσι, το χαρμόσυνο γεγονός μια εγκυμοσύνης, παρά τις φοβίες του άρρωστου άντρα, έφεραν χαρά στη μικρή Κέλλυ, που όταν έμαθε πως θα αποκτούσε αδερφάκι, χοροπήδαγε για δύο μέρες. “Ξέρω όμως, ότι δε θα ζήσω για να δω τα δύο μου παιδιά να μεγαλώνουν και αυτό με θλίβει πολύ. Θέλω όμως να αγωνιστώ σκληρά, ώστε κάποια μέρα η γυναίκα μου και τα δύο μου παιδιά, θα νιώθουν υπερήφανα για εμένα”.

tom-attwater1

Και ενώ πάλευε τρία χρόνια και προσπαθούσε να κερδίσει τον καρκίνο, τελικά δεν τα κατάφερε. Η σύζυγος και μητέρα της μικρής Kelli, προσπαθούσε να εξηγήσει στο μικρό παιδί, ότι ο μπαμπάς της δε θα τα κατάφερνε και ότι κάποια μέρα, θα πήγαινε στον ουρανό. Αυτό που στενοχωρούσε πιο πολύ τον Tom, ήταν πως δε θα συνοδέψει τη Kelli στην εκκλησία, ως νύφη. Δεν πρόλαβε να κάνει πράξη και κάτι ακόμη από τη λίστα του. Να πάει την Κέλυ σε αγώνα ποδοσφαίρου, όπως της είχε υποσχεθεί. “Ο Φλέτσερ, ο γιος μου με τον Τομ, δυστυχώς δε θα γνωρίσει τον μπαμπά του, αλλά εγώ έχω υποσχεθεί, πως θα κάνω από εδώ και πέρα, πράγματα που θα έκανε και ο Τομ για τα δύο μας παιδιά, όπως να πηγαίνω σε αγώνες ποδοσφαίρου”.

Ο πατέρας αυτός, συγκινεί, όχι μόνο με την προσπάθειά του να μαζέψει χρήματα, αλλά και με τις πατρικές συμβουλές που άφησε για κληρονομιά στην κόρη του.

Η πατρική αυτή επιστολή, έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο

Tom-Attwater-with-Kelli-and-Joely

 

Close