Εργαζόμενος περπατά 32χλμ μέσα στη νύχτα για να πάει στη νέα του δουλειά. Τον βρίσκει ένας αστυνομικός και στο τέλος έρχεται η ανατροπή

Ο Walter Carr ζει στην Αλαμπάμα και πρόσφατα προσελήφθη σε μια μεταφορική εταιρία που ειδικεύεται σε μετακομίσεις. Την παραμονή όμως την πρώτης του μέρας στη δουλειά το αυτοκίνητό του χάλασε.

Όπως φαίνεται, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πάρει ένα τηλέφωνο τον προϊστάμενό του και να του εξηγήσει τι έχει συμβεί. Έτσι ξεκίνησε να πάει στη δουλειά με τα πόδια. Μόνο που η απόσταση από το σπίτι του έως το σπίτι όπου έπρεπε να πάει για κάνει την μετακόμιση, ήταν…32χλμ! Γι αυτό και ξεκίνησε το ταξίδι του από το βράδυ.

Βλέπετε δεν είχε και άλλη επιλογή, αφού ήταν η πρώτη ευκαιρία που είχε για να δουλέψει εδώ και αρκετό καιρό, όπως είπε αργότερα και ο ίδιος.

Στο δρόμο τον είδε ένας αστυνομικός, μίλησε μαζί του και εντυπωσιασμένος από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε ο Carr τον πήγε σε ένα εστιατόριο και τον κέρασε ένα πλήρες πρωινό. Ήθελε ωστόσο να επιβεβαιώσει και τα λεγόμενά του.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

Close