Οι νύφες δεν φοράνε πια λευκά παπούτσια! Αυτό είναι το χρώμα που έχει αντικαταστήσει την άσπρη γόβα

Αυτό το καλοκαίρι μία άλλη τάση έρχεται να εκτοπίσει το κλασικό άσπρο παπούτσι που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στους γάμους.

Ποιο είναι το ιδανικό παπούτσι για την μεγάλη μέρα; Αυτό που είναι και άνετο αλλά και εντυπωσιακό και, κυρίως, πρωτότυπο, αφού τα λευκά και τα ασημένια πέδιλα έχουν πια παίξει παντού.

Φέτος λοιπόν ότι οι ενημερωμένες νύφες του εξωτερικού έχουν βρει το απόλυτο χρώμα με το οποίο θέλουν να αντικαστήσουν την λευκή κλασική γόβα κι αυτό δεν είναι άλλο από το χρώμα που επικράτησε σχεδόν παντού τον χειμώνα που μας πέρασε. Το σάλμον.

Είτε σε ύφασμα, είτε σε βελούδο, είτε σε σατέν η νεά τάση που θέλει τα νυφικά παπούτσια να έχουν την απαλή πορτοκαλορόζ απόχρωση του σολομού μοιάζει να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και να δίνει στο συνολικότερο νυφικό λουκ μία διαφορετική νότα από τα total white που έχουμε συνηθίσει.

Οι νύφες δεν φοράνε πια λευκά παπούτσια! Αυτό είναι το χρώμα που έχει αντικαταστήσει την άσπρη γόβα Οι νύφες δεν φοράνε πια λευκά παπούτσια! Αυτό είναι το χρώμα που έχει αντικαταστήσει την άσπρη γόβα Οι νύφες δεν φοράνε πια λευκά παπούτσια! Αυτό είναι το χρώμα που έχει αντικαταστήσει την άσπρη γόβα Οι νύφες δεν φοράνε πια λευκά παπούτσια! Αυτό είναι το χρώμα που έχει αντικαταστήσει την άσπρη γόβα

Πηγή: womantoc.gr

Close