Γιατί αυτή η συντετριμμένη μανούλα είναι ευγνώμων για την αποβολή της

Για τη Shelly Mettling, υπάρχει μόνο μία λέξη που συνοψίζει σωστά τις συναισθηματικές τελευταίες 72 ώρες που επέμεινε: η λέξη, απαίσιο…

Πριν από δύο εβδομάδες, η Shelly ανακάλυψε μαζί με τον σύζυγό της επρόκειτο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους από δύο σε τρεις και μαζί ήταν ενθουσιασμένοι, αγχωμένοι και εξαιρετικά ευγνώμονες. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τα νέα οτι απέβαλε, η Shelly προσπάθησε να μείνει δυνατή.

Δείτε ακόμη: Φυσιολογικός Τοκετός vs Καισαρική Τομή: 4 Σημαντικές Αλήθειες που ΚΑΘΕ Γυναίκα θα πρέπει να Γνωρίζει!

“Καθώς χάσαμε κάτι που προσευχόμασταν τόσο πολύ να έχουμε, δεν μπορώ παρά να είναι θυμωμένη, συναισθηματική, λυπημένη, συγχυσμένη και απογοητευμένη!” έγραψε στο Instagram. “Αλλά αυτό που κρατάω από τις δύο αυτές εβδομάδες … είναι ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!”

Αντί να αφήσει αυτό το συμβάν να την συντρίψει, η Shelly επέλεξε να εκτιμήσει το χρόνο που μπόρεσε να νιώσει τη δύναμη της μητρότητας, ανεξάρτητα από το πόσο σύντομη ήταν και αναγνωρίζει ότι μπορεί να μάθει από αυτήν την εμπειρία καθώς δοκιμάζει την δύναμή της. “Είμαι ευγνώμων που έμαθα αυτόν τον δεσμό που αισθάνεται μια γυναίκα τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι μεγαλώνει μέσα στη κοιλιά της ένα άνθρωπος”, έγραψε. «Είμαι ευγνώμων που αισθάνομαι την αγάπη που ήμουν ικανή να νιώσω / και να δώσω σε κάποιον που δεν είχα καν συναντήσει.»

Είμαι ευγνώμων που έμαθα αυτόν τον δεσμό που αισθάνεται μια γυναίκα τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι μεγαλώνει μέσα στη κοιλιά της ένα άνθρωπος”

Δείτε ακόμη: Όσα πρέπει να κάνετε τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης σας

Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, η Shelly χαίρεται που έχει μια πλατφόρμα όπου μπορεί να μοιραστεί τη θλίψη της και ελπίζει να εμπνεύσει και άλλα άτομα, έχοντας επίσης την αδιάκοπη υποστήριξη των αγαπημένων γύρω της. “Είμαι ευγνώμων για την οικογένεια και τους φίλους που προσπαθούν να με κάνουν να αισθανθώ και πάλι καλά μετά από αυτή την δύσκολη δοκιμασία, καθώς είναι δύσκολο να σταθείς ξανά!” έγραψε. “Είμαι ευγνώμων για τη νοοτροπία που ανέπτυξα καθημερινά τα τελευταία δύο χρόνια και για το γεγονός ότι μέσω αυτού του πόνου είμαι σε θέση να βλέπω ότι υπάρχει σκοπός σε όλη αυτή την τρέλα!”

Δείτε ακόμη: Επιτρέπεται το κολύμπι στην εγκυμοσύνη;

Η Shelly πήρε τη δύσκολη απόφαση να μην αφήσει το γεγονός να την συντρίψει αλλά βρήκε έμπνευση μέσα από μια φράση “Μια ευγνώμων καρδιά είναι ένας μαγνήτης θαυμάτων”, γιατί ξέρει ότι η ζωή έχει ακόμα πολλές εκπλήξεις για αυτήν . Αντί να αφήσει τους άλλους να υποθέτουν πώς αντιμετώπιζε αυτή την κατάσταση ή να την λυπηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Shelly θέλησε ο κόσμος να ξέρει ακριβώς πως αισθάνεται: “Είμαι λυπημένη, είμαι θλιμμένη, έχω κοπεί σε κομμάτια, αλλά είμαι ευγνώμων! ” πρόσθεσε. “Υπάρχει μια πολύ μεγάλη δύναμη, όταν νιώθουμε ανίκανοι …”

Close