Η γυναίκα που είναι 20 ετών αλλά μοιάζει με 60!

Mία νεαρή γυναίκα που πάσχει από μία σπάνια πάθηση υποβλήθηκε σε λίφτινγκ σε ηλικία μόλις 16 ετών, προκειμένου η εμφάνισή της να ανταποκρίνεται στην ηλικία της.

Σύμφωνα με το New York Post, από όταν έκλεισε τα 12, ο κόσμος λανθασμένα θεωρούσε πως η Ζάρα Χάρτσον ήταν 40 ετών εξαιτίας μίας γενετικής διαταραχής που κληρονόμησε από τη μητέρα της, Τρέισι, η οποία παρόλο που είναι 43 ετών δίνει την εντύπωση πως είναι συνταξιούχος.

Αρχικά η μητέρα και η κόρη από την πόλη Ρόθερχαμ, στο Νότιο Γιορκσάιρ πίστευαν ότι η ιδιαιτερότητα στην εμφάνισή τους, οφειλόταν σε μία πάθηση που ονομάζεται λιποδυστροφία.

Ωστόσο, όταν επισκέφτηκαν τον Δρ. Άμπου Γκάργκ, εξειδικευμένο καθηγητή λιποδυστροφίας στο πανεπιστήμιο του Τέξας, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες τελικά έπασχαν από μία ακόμη πιο σπάνια πάθηση, γνωστή ως «Cutis Laxa». Eκτός από τα εμφανή συμπτώματα, η «Cutis Laxa» μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας που επηρεάζουν τους πνεύμονες, την καρδιά και τις αρτηρίες.
Τα δυσάρεστα νέα σόκαραν την Ζάρα, η οποία επέλεξε να υποβληθεί σε λίφτινγκ, προκειμένου να «αφαιρέσει» μερικά χρόνια από πάνω της. Η επέμβαση διήρκησε τέσσερις ώρες και πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Ρόμπερτ Έρσεκ. Η Ζάρα ένιωσε ευχαριστημένη με το νέο της πρόσωπο και η μητέρα της πείστηκε να υποβληθεί και εκείνη στην ίδια διαδικασία.

Όμως, τέσσερα χρόνια μετά την επέμβαση, το δέρμα της Ζάρα επανήλθε και η 20χρονη σήμερα νεαρή παραδέχεται ότι δεν πρόσεχε την υγεία της, όπως θα έπρεπε.«Όταν επέστρεψα από τις ΗΠΑ η ζωή μου ήταν εντελώς διαφορετική. Όλα ήταν καταπληκτικά. Είχα αρκετή αυτοπεποίθηση, έκανα μία σχέση. Έμεινα έγκυος και ήμουν ευτυχισμένη. Αλλά δυστυχώς απέβαλα και δεν είμαι πλέον σε σχέση».

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close