Η ανήλικη μητέρα που έγινε εκατομμυριούχος

Πως κατάφερε μια ανήλικη μητέρα να γίνει εκατομμυριούχος;
Παράτησε το σχολείο όταν ήταν μόλις 17 χρονών για να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της.
Σύμφωνα με την Dailymail δεν είχε καμία βοήθεια και όμως αυτό της έδωσε ώθηση όπως λέει για να συνεχίσει, να πάει ένα βήμα τη φορά παρακάτω.. Σήμερα η η 33χρονη Κέιτ Στιούαρτ από το Λίβερπουλ φαίνεται πως τα κατάφερε και είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και μάλιστα εκατομμυριούχος.

aniliki_mitera_egine_ekatommiriouxos.
«Άφησα το σχολείο χωρίς να έχω προσόντα και είχα μια καθαρά βιοποριστική δουλειά με την οποία έβγαζα 2,5 δολάρια την ώρα» δήλωσε στην Daily Mail συμπληρώνοντας:  «Όλοι με έκαναν πέρα από τη ζωή τους και με διέγραψαν και εγώ σκέφτηκα “όχι”! Πρέπει να παλέψω και να τα καταφέρω. Αυτό μου έδωσε ώθηση».

Η Κέιτ έχτισε την δική αυτοκρατορία που περιλαμβάνει δικά της σολάριουμ και καταστήματα ομορφιάς. Η επιτυχία της δεν άργησε να έρθει μιας και από τα 17 της όντας και ανήλικη μητέρα, ήταν ήδη εκατομμυριούχος στα 23 της χρόνια!

i_aniliki_mitera_pou_egine_ekatommiriouxos

«Σπούδαζα παράλληλα ενώ ήμουν μια ανύπαντρη ανήλικη μητέρα. Άνοιξα μια μικρή εταιρεία στην αρχή και αργότερα επένδυσα τα χρήματα που έβγαζα σωστά φτιάχνοντας τη δική μου αυτοκρατορία» δήλωσε.

aniliki_mitera_egine_ekatommiriouxos..

Σήμερα επιτρέπει στον εαυτό της πολλές απολαύσεις αν και στους περισσότερους από εμάς μοιάζουν σπατάλες. Όταν ταξιδεύει για παράδειγμα,  παίρνει μαζί της μόνο τα καλλυντικά της και αγοράζει ρούχα από την πόλη την οποία επισκέπτεται ενώ μένει μόνο στα καλύτερα ξενοδοχεία για τα οποία πληρώνει 1.000 δολάρια την βραδιά.

aniliki_mitera_egine_ekatomiriouxos

Βέβαια ότι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει μόνη της και αυτό εμείς οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε. Ήταν μόλις 17 χρονών και ανήλικη μητέρα.
Σήμερα είναι πλέον μητέρα τριών παιδιών και φαίνεται να διανύει την καλύτερη στιγμή της ζωής της!

i_aniliki_mitera_pou_egine_ekatomiriouxos

Τα άρθρα μου δεν επιθυμώ να αναδημοσιεύονται σε άλλα site και blog

Close