Μωράκι που γεννήθηκε με μισή καρδιά έκανε την επέμβαση που του χάρισε τη ζωή

Η καλή είδηση της ημέρας φέρνει ελπίδα και αφορά  μωράκι που έλαβε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του μια νέα καρδιά που του χάρισε τη ξανά  ζωή.  

Η γλυκύτατη Ja’Mia μπορεί να είναι μια σταλίτσα, αλλά είναι επίσης και γενναία μαχήτρια. Από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, άρχισε να παλεύει για τη ζωή της με νύχια και με δόντια, καθώς γεννήθηκε με μισή καρδιά και χρειαζόταν οπωσδήποτε μεταμόσχευση για να επιβιώσει.

Μέχρι να βρεθεί συμβατός δότης, η μικρούλα υποβλήθηκε σε πολλαπλές εγχειρήσεις, αρνούμενη να το βάλει κάτω. Η ταλαιπωρία της ήταν μεγάλη, αλλά η θέλησή της για ζωή αποδείχτηκε μεγαλύτερη.

Δείτε επίσης : Η ιστορία της Τάνιας που θα γίνει μητέρα στα 52 της χρόνια Όλα άλλαξαν όταν&

Μωράκι που γεννήθηκε με μισή καρδιά έκανε την επέμβαση που του χάρισε τη ζωή

Λίγο πριν γίνει 1 έτους, η Ja’Mia έλαβε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά της: μια νέα καρδιά που της χάρισε τη ζωή. Η μεταμόσχευση στέφθηκε από επιτυχία και το κορίτσι έχει πλέον μια ουσιαστική ευκαιρία να ζήσει όπως ένα φυσιολογικό παιδί.

Δείτε επίσης : Σοκ : Ξέχασαν κλειδωμένο για ώρες 6χρονο παιδί σε σχολικό

Η μητέρα της, μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της, είπε σύμφωνα με το mama365.gr ότι θα είναι για πάντα ευγνώμων στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φρόντισαν το μωρό της τόσους μήνες και δήλωσε περήφανη που η Ja’Mia κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close