Η καλή είδηση της ημέρας: Νίκησε τη λευχαιμία στα πέμπτα του γενέθλια – Έκανε τρία χρόνια χημειοθεραπείες

Και όμως υπάρχουν και καλές ειδήσεις αφού ο μικρός Leo Νίκησε τη λευχαιμία στα πέμπτα του γενέθλια – Έκανε τρία χρόνια χημειοθεραπείες  

O 39χρονος Colaiacovo, ένας περήφανος μπαμπάς, ανακοίνωσε ότι ο 5χρονος γιος του Leo ολοκλήρωσε τις τελευταίες του χημειοθεραπείες κατά της λευχαιμίας την ημέρα των γενεθλίων του και δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με το μικρό αγόρι να γιορτάζει μαζί με την οικογένειά του.

«Ο μικρός Leo μας έχει καταπλήξει. Ήταν δυνατός και χαμογελαστός σε κάθε του βήμα. Μας έχει εμπνεύσει όλους με την αποφασιστικότητα και το θάρρος του, μας έκανε να γελάμε με το πνευματώδες χιούμορ του ενώ έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις και δύσκολες στιγμές με δύναμη που μπορούσε να μετακινήσει βουνά», είπε συγκινημένος ο μπαμπάς του.

Δείτε επίσης: ΕΟΦ : Προσοχή το φάρμακο αυτό μπορεί να προκαλέσει απώλεια όρασης

Η καλή είδηση της ημέρας: Νίκησε τη λευχαιμία στα πέμπτα του γενέθλια – Έκανε τρία χρόνια χημειοθεραπείες

«Αυτό το ταξίδι θα είναι για πάντα μέρος της ζωής του και ενώ δεν θα τον καθορίσει ποτέ, η δύναμη, η γενναιότητα και η ανθεκτικότητά του, χωρίς αμφιβολία, θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει οτιδήποτε!», πρόσθεσε.

Ο περήφανός μπαμπάς, όμως, δεν έλειψε να δώσει τα εύσημα και στην 8χρονη κόρη του, την «καλύτερη μεγάλη αδερφή», όπως είπε, που στάθηκε δίπλα στον αδερφό της και τον στήριξε.

Δείτε επίσης : Γιατί τα handsfree είναι επικίνδυνα και τι μπορεί να μας συμβεί στο μέλλον αν τα φοράμε συχνά

Μετά από τρία δύσκολα χρόνια, ο μικρός Leo είναι καλά χάρη και στην στήριξη και την προσπάθεια των γιατρών του σύμφωνα με το tilestwra.com , και όλοι μαζί γιόρτασαν την μεγάλη του νίκη.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την υγεία στο Daddy-Cool.gr

Close