Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage

Ο γάμος είναι από τις ωραιότερες και πιο σημαντικές στιγμές μιας γυναίκας. Ξεκινάμε μήνες νωρίτερα τις προετοιμασίες του γάμου, την επιλογή του νυφικού, τα προσκλητήρια τη διακόσμηση και ένα σωρό άλλα πράγματα που εκκρεμούν.

Πρώτα απ’όλα όμως πρέπει να επιλέξουμε το θέμα που θα έχει ο γάμος μας. Μία θεματική που θα συνδυάζει αρμονικά και καλόγουστα τα χρώματα τα σχέδια και τη διακόσμηση τόσο της εκκλησίας, όσο και του γαμήλιου τραπεζιού.

Μία υπέροχη, ρομαντική και vintage επιλογή είναι οι πέρλες! Οι πέρλες μπορούν να δημιουργήσουν τον πιο ρομαντικό γάμο, χωρίς υπερβολές στη διακόσμηση. Είναι απλές αλλά εντυπωσιακές, συνδυάζοντας το κλασικό με το μοντέρνο. Ειδικά αν ο γάμος γίνεται το καλοκαίρι, τότε οι πέρλες είναι μία θεματική που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου!

Και αν νομίζετε πως οι πέρλες σας περιορίζουν στη φαντασία τότε κάνετε λάθος. Μπορείς να τις συνδυάσεις με δαντέλα, με λουλούδια, με κεριά και πολλά ακόμη, και να κάνεις ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα που θα σου μείνει αξέχαστο!

Δείτε παρακάτω ιδέες γαμήλιας διακόσμησης με πέρλες σε προσκλητήρια, νυφικές ανθοδέσμες, γαμήλια τραπέζια αλλά και γαμήλιες τούρτες και πάρτε ιδέες για εσάς ή τις φίλες σας. Και αν ο γάμος δεν υπάρχει στα πλάνα σας φέτος το καλοκαίρι, τότε απλά χαζέψτε τις προτάσεις μας!

Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage

Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage  Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage  Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage

Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage Ιδέες για γαμήλια διακόσμηση με πέρλες- Ρομαντική και vintage

All photos via 

 

Close