Η κοπέλα αυτή συνεχίζει να παίρνει δώρα γενεθλίων από το πατέρα της 5 χρόνια μετά το θάνατό του

Ούτε ο καρκίνος στο πάγκρεας στο τέταρτο στάδιο θα μπορούσε να εμποδίσει αυτόν τον άνθρωπο να γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του για χρόνια μετά το θάνατό του.

Περίπου ένα μήνα πριν από τα 17α γενέθλιά της , η Bailey από το Τενεσί τώρα είναι 21, έχασε τον πατέρα της από καρκίνο, σύμφωνα με την Buzzfeed . Χωρίς να έχει ιδέα,  ο πατέρας της της είχε ένα ξεχωριστό δώρο, είχε προγραμματίσει για τα επόμενα 5 γενέθλια της να της στέλνεται  – ένα μπουκέτο λουλουδιών.

Την πρώτη χρονιά που έφθασαν τα λουλούδια, η Bailey σκέφτηκε ότι ήταν από ένα κρυφό θαυμαστή, αλλά μόλις άνοιξε την κάρτα, έμαθε ότι ήταν από τον πατέρα της. Ήταν μια συναισθηματική στιγμή για την έφηβη. “Απλά τα έχασα “, είπε στο Buzzfeed . “Ήμουν συγκλονισμένη.”

Δείτε ακόμη: «Για τη μαμά μου, που είναι τόσο κουρασμένη και δεν μπορεί άλλο..» – Η Συγκλονιστική επιστολή που Κάνει τον Γύρο του Διαδικτύου!!!

Για χρόνια, το ετήσιο δώρο βοήθησε τη Bailey να αντιμετωπίσει το θάνατο του πατέρα της και την έκανε να αισθάνεται καλύτερα όταν της έλειπε πάρα πολύ. “Κάθε χρόνο ανυπομονούσα για τα γενέθλιά μου γιατί αισθανόμουν ότι ήταν ακόμα εδώ μαζί μου”, έγραψε στο Twitter .

Την πρώτη χρονιά που έφθασαν τα λουλούδια, η Bailey σκέφτηκε ότι ήταν από ένα κρυφό θαυμαστή, αλλά μόλις άνοιξε την κάρτα, έμαθε ότι ήταν από τον πατέρα της

Το πιο πρόσφατο μπουκέτο με λουλούδια ήταν ακόμα πιο ξεχωριστό για δύο λόγους. Ήρθε με μια γλυκιά, χειρόγραφη κάρτα από τον αείμνηστο πατέρα της, και ήταν και το τελευταίο που είχε προγραμματίσει για να της στείλει. Μέσα στην κάρτα, ο μπαμπάς της της υπενθύμισε ότι θα είναι πάντα μαζί της.

Δείτε ακόμη: Η επιστολή ενός συζύγου στη γυναίκα του: «Είσαι γενναία και σε θαυμάζω!»

Bailey, Αυτή είναι η τελευταία μου κάρτα αγάπης μέχρι να συναντηθούμε και πάλι. Δεν θέλω να ρίξεις άλλα δάκρυα για εμένα κοριτσάκι μου γιατί είμαι σε ένα καλύτερο μέρος. Είσαι και θα είσαι για πάντα το πιο πολύτιμο δώρο που μου δόθηκε. Μπήκες στα 21 και θέλω να σέβεσαι πάντα τη μαμά σου και να παραμείνεις αληθινή. Να είσαι ευτυχισμένη και να ζεις τη ζωή σου στο έπακρο. Θα είμαι εκεί μαζί σου , απλά κοιτάξτε γύρω και εκεί θα είμαι και εγώ. Σ ‘αγαπώ κοριτσάκι μου γλυκό και ευτυχισμένα γενέθλια !!

Η Bailey μοιράστηκε μια εικόνα με το μπουκέτο και τη κάρτα με ένα γλυκό μήνυμα για τον πατέρα της στο Twitter. Το tweet της απέσπασε γρήγορα πάνω από 1 εκατομμύριο Likes και χιλιάδες απαντήσεις από άλλους που έχασαν τους γονείς τους και μπορούσαν να την συμπονέσουν.

Δείτε ακόμη: Η απρόσμενη επιστολή ενός συζύγου σε φωτογράφο που τελειοποίησε φωτογραφίες της γυναίκας του

“Θα ήταν τόσο υπερήφανος που το έκανε αυτό”, δήλωσε η Bailey . “Έκανε τους ανθρώπους ευτυχισμένους, έκανε τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν ως δεδομένους.”

 

Close